16:32 uur 22-03-2022

AM-Pharma neemt deel aan SVB Leerink Biopharma Private Company Connect

UTRECHT, Nederland-(BUSINESS WIRE)- AM-Pharma B.V., een opkomende leider die zich richt op de ontwikkeling van therapeutica voor ernstige medische aandoeningen, heeft vandaag aangekondigd dat Erik van den Berg, Chief Executive Officer, en Lars Boesgaard, Chief Financial Officer, gepland staan om deel te nemen aan SVB Leerink’s Biopharma Private Company Connect op dinsdag 29 maart 2022. Het bedrijf zal beleggersvergaderingen bijwonen tijdens de conferentie, die kunnen worden aangevraagd via SVB Leerink.

Over AM-Pharma

Het doel van AM-Pharma is het redden en verbeteren van de levens van patiënten die worden geconfronteerd met ernstige medische aandoeningen. Onze eerste focus ligt op sepsis-geassocieerd acuut nierletsel, de doodsoorzaak voor honderdduizenden mensen die elk jaar in het ziekenhuis worden opgenomen. Onze gepatenteerde verbinding, ilofotase alfa, heeft het potentieel om de eerste behandeling te worden voor sepsis-geassocieerd acuut nierletsel en bevindt zich nu in een wereldwijde cruciale fase III klinische studie. Wij zijn een toegewijd team dat gedreven is om behandelingsopties te bieden aan ernstig zieke patiënten, hun families en acute zorgprofessionals. Lees meer over ons online op: www.am-pharma.com.

AM-Pharma to Participate in SVB Leerink Biopharma Private Company Connect

UTRECHT, The Netherlands–(BUSINESS WIRE)– AM-Pharma B.V., an emerging leader focused on developing therapeutics for severe medical conditions, today announced that Erik van den Berg, Chief Executive Officer, and Lars Boesgaard, Chief Financial Officer, are scheduled to participate in SVB Leerink’s Biopharma Private Company Connect on Tuesday, March 29th, 2022. The company will be taking investor meetings at the conference, which can be requested through SVB Leerink.

About AM-Pharma

AM-Pharma’s purpose is to save and improve the lives of patients confronted with severe medical conditions. Our initial focus is sepsis-associated acute kidney injury, the cause of death for hundreds of thousands of people hospitalized each year. Our proprietary compound, ilofotase alfa, has the potential to become the first treatment for sepsis-associated acute kidney injury and is now in a global pivotal Phase III clinical trial. We are a dedicated team driven to bring treatment options to severely ill patients, their families and acute care professionals. Find out more about us online at: www.am-pharma.com.

Contacts

Investors:
Argot Partners

+1 212.600.1902

AMPharma@argotpartners.com

Media:
Trophic Communications

Gretchen Schweitzer or Sophia Hergenhan

+49.89.238.877.30

Am-pharma@trophic.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr