09:00 uur 21-03-2022

S-RM, consultancybureau voor inlichtingen en cyber security, breidt uit naar Nederland

Onder leiding van een nieuwe senior manager breidt S-RM haar aanwezigheid in Europa uit met een nieuw team gebaseerd in Nederland

UTRECHT, Nederland–(BUSINESS WIRE)– S-RM, het consultancybureau voor inlichtingen en cyber security, heeft haar toetreding tot de Nederlandse markt bekendgemaakt met de opening van een kantoor in Utrecht. De belangrijkste medewerkers zijn inmiddels aangesteld. S-RM heeft plannen om het Nederlandse cyberteam snel te laten groeien en de dienstverlening aan haar groeiende wereldwijde klantenkring te verbeteren door haar aanwezigheid in de regio Benelux en de bredere Europese markt uit te breiden.

Het team staat onder leiding van Martijn Hoogesteger, die is aangesteld als Hoofd Cyber Security voor Nederland. Martijn heeft veel ervaring op de Nederlandse cybermarkt, waarbij hij eerder zowel incidentresponse als offensieve securityteams heeft uitgebouwd.

Jamie Smith, lid van de Raad van Bestuur en Hoofd Cyber Security bij S-RM, zegt: “Dit is een fantastische mogelijkheid om een cyberteam op het vasteland van Europa op te bouwen en het verheugt ons om onze wereldwijde aanwezigheid uit te breiden tot in totaal zeven kantoren in deze geweldige groeiperiode voor S-RM. Nederland beschikt over goede verbindingen met een groot aantal belangrijke markten in de EU en we zien het als een perfecte locatie om te fungeren als basis voor onze Europese activiteiten.”

Martijn Hoogesteger, Hoofd Cyber Security voor Nederland bij S-RM, voegt toe: “Nederland is niet alleen een uitstekende bron van talent, maar trekt ook een grote diverse groep meertalig personeel aan. Na verloop van tijd hopen we ook onze wereldwijde S-RM-collega’s te verwelkomen om tijd door te brengen in de regio, om hun kennis te verdiepen en om hun ervaring met de Europese markt te verdiepen.”

Het Nederlandse team is gevestigd aan de Lange Viestraat 2b in Utrecht.

###

Over S-RM

S-RM is een internationaal consultancybureau voor inlichtingen en cyber security. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en heeft meer dan 250 experts en consultants in dienst, verspreid over 7 internationale kantoren. Het hoofdkantoor van S-RM bevindt zich in Londen. Daarnaast beschikt het bedrijf over kantoren in Kaapstad, Hongkong, New York, Rio, Utrecht en Washington DC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de pers
Beverley Noble

beverley@milkandhoneypr.com

+44 7856 460 498

Check out our twitter: @NewsNovumpr