20:09 uur 17-03-2022

Andersen Global breidt uit naar de Centraal-Afrikaanse Republiek

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global betreedt de Centraal-Afrikaanse Republiek met de samenwerkende firma Rigo Parse Avocat, waarmee het zijn geografische dekking in de regio verder uitbreidt.

De in Bangui gevestigde advocatenfirma, opgericht in 2006, levert diensten aan nationale en internationale cliënten, waaronder particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen en multinationals. Het bedrijf heeft een speciale focus op de mijnbouw-, het bankier- en de landbouwsector. Onder leiding van managing partner Rigo Beyah Parse biedt de firma juridische capaciteiten op het gebied van ondernemingen, procesvoering, intellectuele eigendom, telecommunicatie, immigratie, verzekeringen en investeringen.

“We bieden klanten hoogwaardige, uitgebreide oplossingen en handhaven de hoogste professionele normen door rentmeesterschap onder onze mensen te bevorderen”, zei Rigo. “Samenwerken met Andersen Global brengt aanzienlijke internationale middelen met zich mee en versterkt onze visie om als een benchmarkorganisatie in onze markt te dienen, terwijl we werken aan het leveren van naadloze, geïntegreerde oplossingen aan klanten wereldwijd.”

“De Centraal-Afrikaanse Republiek biedt uitstekende marktkansen en is een belangrijke aanvulling op ons platform in de regio”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Onze uitbreidingsstrategie is gericht op samenwerking met gelijkgestemde professionals die zich inzetten voor het leveren van de allerbeste service in hun respectievelijke markten. De expertise van Rigo Parse Avocat en het bewezen vermogen om door de lokale juridische omgeving te navigeren, komen onze klanten ten goede.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 10.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 332 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr