21:15 uur 15-03-2022

Milliken & Company voor het 16e jaar op rij benoemd tot ’s werelds meest ethische bedrijven van 2022

Definitieve vermelding van ethische onderscheidingen markeert opmerkelijke erkenning voor gediversifieerde fabrikant

SPARTANBURG, South Carolina (VS)–(BUSINESS WIRE)– Milliken & Company is erkend door Ethisphere, een wereldleider in het definiëren en bevorderen van de normen van ethische zakelijke praktijken, als een van ’s Werelds meest ethische bedrijven van 2022. De gediversifieerde internationale fabrikant, met meer dan 60 locaties en ongeveer 8.000 medewerkers wereldwijd, is een van de zes bedrijven die deze prestigieuze op ethiek gebaseerde onderscheiding elk jaar ontvangen sinds de oprichting van de prijs.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220315005187/nl/

Milliken is one of six companies included on the list for the last 16 years. (Graphic: Business Wire)

Milliken is one of six companies included on the list for the last 16 years. (Graphic: Business Wire)

“Ethisphere en haar programma ’s Werelds meest ethische bedrijven zijn een belangrijke maatstaf voor de manier waarop we zakendoen”, deelt Halsey Cook, president en CEO van Milliken & Company. “Het ontvangen van deze erkenning gedurende 16 opeenvolgende jaren onderstreept de cultuur en toewijding van de teamleden van Milliken wereldwijd. Het is wie we zijn.”

In 2022 werden 136 gehonoreerde bedrijven erkend, verspreid over 22 landen en 45 industrieën. Milliken is een van de zeven industriële fabrikanten. Gebaseerd op de eigen Ethics Quotient® van Ethisphere, omvat het beoordelingsproces van ’s werelds meest ethische bedrijven meer dan 200 vragen over cultuur, milieu- en maatschappelijke praktijken, ethiek en nalevingsactiviteiten, bestuur, diversiteit en initiatieven ter ondersteuning van een sterke waardeketen. Het proces dient als een operationeel kader om de leidende praktijken van organisaties in verschillende sectoren en over de hele wereld vast te leggen en te codificeren.

De reputatie van Milliken als een van ’s werelds meest ethische bedrijven illustreert zijn toewijding aan duurzaamheid en erkent dat ethiek het langetermijnsucces van het bedrijf voor alle belanghebbenden verankert.

“Felicitaties aan Milliken voor het behalen van de erkenning als een van ’s werelds meest ethische bedrijven voor de 16e keer”, zei Timothy Erblich, CEO van Ethisphere. “We prijzen het hele team van Milliken voor deze werkelijk belangrijke prestatie en hun toewijding om positieve, blijvende verandering teweeg te brengen door opzettelijk een cultuur van ethiek en doelgerichtheid te creëren.”

Gehonoreerde bedrijven

De volledige lijst van ’s werelds meest ethische bedrijven van 2022 is hier te vinden.

Over Milliken

Milliken & Company is een wereldwijde productieleider wiens focus op materiaalwetenschap van vandaag de doorbraken van morgen levert. Van toonaangevende moleculen tot duurzame innovaties, Milliken creëert producten die het leven van mensen verbeteren en oplossingen bieden voor haar klanten en gemeenschappen. Gebaseerd op duizenden patenten en een portfolio met toepassingen in de textiel-, vloer-, chemie- en gezondheidszorgactiviteiten, maakt het bedrijf gebruik van een gedeeld gevoel van integriteit en uitmuntendheid om de wereld generaties lang positief te beïnvloeden. Ontdek meer over Millikens nieuwsgierige geesten en geïnspireerde oplossingen op milliken.com en op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Over Ethisphere

Ethisphere® is de wereldleider in het definiëren en bevorderen van de normen van ethische bedrijfspraktijken die het bedrijfskarakter, het vertrouwen op de markt en zakelijk succes stimuleren. Ethisphere heeft diepgaande expertise in het meten en definiëren van ethische kernnormen met behulp van datagestuurde inzichten die bedrijven helpen het bedrijfskarakter te versterken en cultuur te meten en te verbeteren. Ethisphere eert superieure prestaties via haar erkenningsprogramma voor de meest ethische bedrijven ter wereld en biedt een gemeenschap van industrie-experts met de Business Ethics Leadership Alliance (BELA). Meer informatie over Ethisphere is te vinden op: https://ethisphere.com​.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON MEDIA
Betsy Sikma, Milliken

betsy.sikma@milliken.com
864.909.7908

Anne Walker, Ethisphere

Anne.Walker@Ethisphere.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr