16:02 uur 15-03-2022

Andersen Global wijdt aangesloten firma in de Verenigde Arabische Emiraten in

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global voegt een nieuwe aangesloten firma toe in de Verenigde Arabische Emiraten nu Chartered House het Andersen-merk overneemt, waarmee de aanwezigheid van de organisatie in het Midden-Oosten wordt versterkt en het merk wordt gelanceerd in een van de belangrijkste markten in de regio.

Andersen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), opgericht in 2018 en een samenwerkend kantoor sinds 2020, is een full-service belastingfirma met vestigingen in Dubai en Abu Dhabi. De firma is gespecialiseerd in directe en indirecte belastingen, naleving van regelgeving, risicobeheer en transactieadvies over grensoverschrijdende kwesties. Daarnaast heeft de firma in 2021 de capaciteit uitgebreid om diensten op het gebied van economisch en sociaal bestuur te verlenen en zo bij te dragen aan de sociale ontwikkelingsdoelstellingen van de VAE.

“De samenwerking met Andersen Global in de afgelopen jaren heeft geleid tot de ontwikkeling van onze firma en heeft ons in staat gesteld een sterke positie op de markt te behouden, omdat we cliënten de wereldwijde middelen hebben kunnen bieden die nodig zijn om te voorzien in hun complexe, internationale zakelijke behoeften”, aldus Anurag Chaturvedi, Managing Partner van Andersen in de VAE. “Wij zijn er trots op het Andersen-merk te mogen voeren, omdat het een verdere afspiegeling is van onze toewijding om onze klanten uitgebreide, geïntegreerde oplossingen te bieden, ongeacht de grenzen.”

“Anurag en zijn team hebben voortdurend blijk gegeven van hun toewijding aan de waarden en visie van onze organisatie door hun innovatieve zakelijk inzicht en toonaangevende grensoverschrijdende capaciteiten”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “De toevoeging van Andersen in de VAE versterkt onze capaciteiten in de regio en laat zien hoe we ons inzetten om een benchmarkorganisatie uit te bouwen die klanten wereldwijd synergetische diensten aanbiedt.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 10.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 331 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr