01:51 uur 10-03-2022

Epicor erkent internationale partneruitmuntendheid op Momentum-conferentie 2022

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Epicor, een wereldwijde leverancier van branchespecifieke bedrijfssoftware om de bedrijfsgroei te bevorderen, heeft vandaag de winnaars van de partneruitmuntendheid-award bekendgemaakt op de Momentum-partnerconferentie 2022.

Het evenement, nu voor het zesde jaar achtereen, erkent branchepartners die beter hebben gepresteerd in hun inzet voor de groei van Epicor-activiteiten, via innovatie en cloudtechnologie met hun klanten.

“Dit jaar werd een recordaantal nominaties ontvangen en onze partners overtroffen alle verwachtingen terwijl ze hun sterke expertise en innovatie bleven demonstreren bij het helpen van onze klanten”, zei Paul Flannery, VP International Channel Sales bij Epicor.

Tijdens de virtuele ceremonie werden partners erkend voor hun prestaties in vijf categorieën, waarin uitmuntendheid werd getoond op het gebied van branche-expertise, bedrijfstransformatie, cloudtransformatie en algemeen zakelijk succes. De winnaars zijn:

Branchespecialist-award – Finsoft Consulting Sdn Bhd werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Branchespecialist voor het leveren van de allerbeste oplossing voor zijn klanten, een toonaangevende leverancier in de rubberen handschoenbranche, die wordt uitgedaagd om te voldoen aan de stijgende marktvraag. Het team heeft een reeks Epicor-oplossingen aangepast die uitdagingen oplosten die andere ERP-systemen niet konden oplossen. Door de integratie kon de klant zijn marktaandeel verviervoudigen in een zeer kritieke markt.

Bedrijfstransformatie-award – Grand Target Information Technology Ltd behaalde een overwinning in de categorie bedrijfstransformatie nadat zij hun klanten meenamen op een uitgebreide Industrie 4.0-traject, waarbij ze hen betrokken hadden bij een verandermanagementervaring. Het team verbeterde de zakelijke workflow van zijn klanten door dataketens te openen voor ERP-, PLM-, MES- en WMS-systemen, moduleoplossingen te integreren en de klant te migreren naar een volledig geïntegreerde digitale tweeling smart factory.

Cloudtransformatie-award – Panamax Infotech Ltd werd bekroond als Cloudtransformatie-winnaar voor het leveren van een indrukwekkende 80 procent van zijn bedrijf op nieuwe cloudaccounts, het behalen van deals in een tijd van uitdagende marktomstandigheden en het vergroten van de dealomvang. Panamax heeft ook de eerste Epicor-cloudklant in India binnengehaald, die in minder dan zes maanden live gaat.

Rijzende ster-award – De rijzende ster-award van dit jaar ging naar Clear Business Outcome Ltd, gekozen voor aanzienlijke groei door een regionale focus en expertise in zowel de sector als het technologieplatform, zijn unieke ‘Engine for Growth’-programma’s voor het genereren van vraag en zijn transformatie van consultancy naar een end-to-end verkoopgericht operationeel bedrijfsmodel.

Internationale partner van het jaar-award – Consistente prestaties gedurende vele jaren leverden Aspera Solutions de felbegeerde Internationale partner van het jaar-award op, die een sterke en consistente jaarlijkse groei leverde in elk van de strategische gebieden van Epicor: cloud, belangrijke nieuwe accounts, migraties, add-on sales en platform verkopen op zowel Kinetic- als Prophet 21-platformen.

“Aspera en al onze winnaars van harte gefeliciteerd! Erkenning van partners is erg belangrijk voor Epicor omdat we deze prestaties en internationaal succes vieren. We danken jullie allemaal voor jullie harde werk en toewijding en kijken ernaar uit om ons succes de komende 12 maanden te versnellen”, aldus Andy Coussins, senior vice-president en hoofd van internationaal bij Epicor.

Voor meer informatie over het Epicor-partnernetwerk bezoekt u onze website.

Over Epicor

Epicor rust hardwerkende bedrijven uit met bedrijfsoplossingen die de wereld draaiende houden. Al 50 jaar vertrouwen klanten van Epicor in de automobiel-, bouwtoeleverings-, distributie-, productie- en detailhandelssector op Epicor om hen te helpen om beter zaken te doen. Innovatieve Epicor-oplossingen zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van de klant te voldoen en zijn gebouwd om flexibel te reageren op hun snel veranderende realiteit. Met diepgaande kennis en ervaring in de branche versnelt Epicor de ambitie van elke klant, of ze nu willen groeien en transformeren, of gewoon productiever en effectiever willen worden. Ga naar www.epicor.com voor meer informatie.

Epicor en het Epicor-logo zijn handelsmerken van Epicor Software Corporation, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Andere handelsmerken waarnaar wordt verwezen, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. De aanbiedingen van producten en diensten die in dit document worden weergegeven, zijn geproduceerd door Epicor Software Corporation. Resultaten zijn niet gegarandeerd en de ervaring van elke gebruiker zal verschillen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dee Noel
International PR Lead

e. dee.noel@epicor.com
t. +44 (0)1344 489120

Check out our twitter: @NewsNovumpr