18:48 uur 09-03-2022

Eastdil Secured opent kantoor in Milaan en breidt aanwezigheid in Europa uit

Vijfde Europese locatie van Eastdil Secured om het toenemende transactievolume van de firma over het hele continent te vergemakkelijken

Aanstelling van ervaren vastgoedinvesteringsbankier en vertrouwde adviseur Paolo Bellacosa om de Italiaanse activiteiten te leiden en partner te worden bij de uitbreiding van de Europese activiteiten

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Eastdil Secured, LLC (‘Eastdil Secured’ of ‘de firma’), de wereldwijde investeringsbank voor onroerend goed, heeft vandaag de opening aangekondigd van een nieuw kantoor in Milaan om de groeiende activiteiten van het bedrijf in Europa te ondersteunen.

Het bedrijf kondigde ook de aanwerving aan van Paolo Bellacosa, met ingang van 1 maart 2022, die als Managing Director bij de firma komt werken. Dhr. Bellacosa zal toezicht houden op het kantoor van Eastdil Secured in Milaan, dat wordt gevestigd in de legendarische wijk Brera in het centrum van Milaan.

Roy Hilton March, Chief Executive Officer van Eastdil Secured, merkte op: “We hebben een uitzonderlijk sterk team in Europa en deze uitbreiding zal de waarde die we bieden aan onze klanten in Italië en over het hele continent aanzienlijk vergroten. Eastdil Secured is een teamgerichte organisatie die klanten echt onafhankelijk, wereldwijd en gedifferentieerd advies biedt, en de aankondiging van vandaag is een nieuwe stap terwijl we ons wereldwijde aanbod blijven uitbreiden naar meer klanten en markten over de hele wereld.”

Sinds de opening van een kantoor in Londen in 2010 heeft het bedrijf kantoren geopend in Frankfurt, Dublin, Parijs, Dubai, Tokio en Hong Kong, en heeft het een opmerkelijke groei doorgemaakt in zijn gehele wereldwijde activiteiten.

“In een steeds competitievere wereldwijde vastgoedmarkt blijven we onze fysieke aanwezigheid aanpassen, leiden en uitbreiden waar onze klanten ons het meest nodig hebben, en de opening van ons nieuwe kantoor in Milaan onderstreept die langdurige toewijding,” aldus James McCaffrey, Managing Director en hoofd van de Europese activiteiten bij Eastdil Secured. “Dit nieuwe kantoor is een natuurlijke stap in onze evolutie en we zijn verheugd een leidinggevende van het kaliber van Paolo te verwelkomen om ons bedrijf vanuit Milaan te leiden en de voetafdruk van ons Europese platform uit te breiden.”

“Ik ben enthousiast om me te voegen bij zo’n gerenommeerd bedrijf en mijn nieuwe partners te ondersteunen terwijl we Eastdil Secured blijven positioneren als de adviseur bij uitstek voor de toonaangevende vastgoedspelers in Italië en de bredere Europese markt,” verklaarde dhr. Bellacosa. “Eastdil Secured staat in onze hele branche bekend om zijn vermogen om een unieke investeringsbankaanpak te combineren met een ongeëvenaarde diepgaande expertise in verschillende geografische gebieden, activaklassen en marktcycli, en deze nieuwe opening is opnieuw een voorbeeld van de toewijding van het bedrijf om zijn klanten van dienst te zijn.”

Voordat hij bij Eastdil Secured kwam werken, was dhr. Bellacosa vijf jaar partner bij Vitale&Co, een toonaangevend Italiaans adviesbureau voor bedrijven, waar hij grote internationale en binnenlandse investeerders ondersteunde bij spraakmakende fusies en overnames. Voorheen was hij Managing Director bij BNP Paribas Real Estate en CBRE.

Over Eastdil Secured

Als de meest relevante en vertrouwde adviseur op de kapitaalmarkten voor commercieel vastgoed, creëert Eastdil Secured waarde voor klanten door creatieve, bruikbare ideeën en een vlekkeloze uitvoering. Met een ongeëvenaarde combinatie van kapitaalmarktexpertise en diepgaand begrip van de grondbeginselen van onroerend goed, levert Eastdil Secured best-in-class advies over fusies en overnames, verkopen, joint ventures, schuldplaatsing, gestructureerde kredieten en verkoop van leningen aan investeerders over de hele wereld . Eastdil Secured, met hoofdkantoor in New York, heeft een brede wereldwijde aanwezigheid om klanten te ondersteunen met kantoren in de Verenigde Staten in Atlanta, Boston, Charlotte, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Orange County, San Francisco, Seattle, Silicon Valley en Washington, DC, en internationaal in Dubai, Dublin, Frankfurt, Londen, Milaan, Parijs, Hong Kong en Tokyo. Ga voor meer informatie over Eastdil Secured, de wereldwijde investeringsbank voor onroerend goed, naar https://www.eastdilsecured.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jon Keehner / Jack Kelleher / Erik Carlson

Joele Frank, Wilkinson Brimmer Katcher

212.355.4449

Check out our twitter: @NewsNovumpr