09:40 uur 09-03-2022

Dr. Andreas Amrein komt in dienst bij Advanced Clinical om de wereldwijde ontwikkeling en uitbreiding in APAC, Europa en Canada te leiden

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Advanced Clinical, een organisatie voor klinische ontwikkeling en strategische middelen die zich inzet voor het bieden van een betere klinische ervaring tijdens het hele ontwikkelingstraject van geneesmiddelen, is verheugd aan te kondigen dat Dr. Andreas Amrein zich bij het uitvoerend team heeft gevoegd als senior vicepresident van Azië-Pacific (APAC) en Japan evenals algemeen directeur voor Europa en Canada.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220308006381/nl/

Dr. Andreas Amrein, Senior Vice President of Asia-Pacific (APAC) and Japan as well as Managing Director for Europe and Canada, Advanced Clinical (Photo: Business Wire)

Dr. Andreas Amrein, Senior Vice President of Asia-Pacific (APAC) and Japan as well as Managing Director for Europe and Canada, Advanced Clinical (Photo: Business Wire)

Dr. Amrein zal een belangrijke rol spelen bij de voortdurende uitbreiding en versterking van de huidige activiteiten van Advanced Clinical in de APAC-regio, waaronder kantoren in Singapore, Australië en Japan. Hij zal ook toezicht houden op de ontwikkeling en uitbreidingsmogelijkheden voor extra locaties in Europa en Canada, als aanvulling op de bestaande voetafdruk van het bedrijf, waaronder 10 kantoorlocaties in Europa en een kantoor in Toronto, Canada.

Met meer dan 20 jaar internationale leiderschapservaring heeft Dr. Amrein leiding gegeven aan vele teams en organisaties in meer dan 30 regio’s, waaronder Fortune 100-bedrijven (Novartis, Abbott en Shire) en dynamische startups.

“Vanuit mijn specialisatie in snelle commerciële uitbreidingen, lanceringen, transformaties, partnerschappen en meer in Azië en de rest van de wereld, kijk ik ernaar uit om mijn kennis te gebruiken om Advanced Clinical te helpen bij het internationaal verder opzetten van kwaliteitsactiviteiten”, zei Dr. Amrein.

“We zijn verheugd Andreas in ons team te hebben terwijl we blijven uitbreiden naar de APAC-regio en Japan”, zei Julie Ross, president van Advanced Clinical. “Andreas zal een belangrijke rol spelen bij het versnellen van de bedrijfsgroei terwijl we onze wereldwijde klinische programma’s diversifiëren en onze klinische strategie verbeteren voor de klanten en patiënten die we bedienen. Na onze succesvolle intrede in de regio in 2021 in combinatie met de opening van extra APAC-kantoren gepland voor 2022, zal Andreas ongetwijfeld helpen onze aanwezigheid in de APAC, Europese en Canadese regio’s te vergroten als een wereldleider in klinisch onderzoek, FSP en strategische resourcingdiensten.”

Over Advanced Clinical

Advanced Clinical is een organisatie voor klinische ontwikkeling en strategische resourcing die is toegewijd aan het bieden van een betere klinische ervaring tijdens het hele ontwikkelingstraject van geneesmiddelen. Ons doel is om het leven te verbeteren van al diegenen die geraakt worden door klinisch onderzoek, elke kans benaderen met vooruitziendheid, karakter, veerkracht en innovatie. Op basis van tientallen jaren ervaring helpen we onze klanten om betere resultaten te behalen door openhartige gesprekken te voeren en te anticiperen op mogelijke problemen via onze maatwerk oplossingen. Bezoek onze website voor meer informatie: www.advancedclinical.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stephanie Swanson

Senior directeur van wereldwijde marketing

T: (312) 572-6000

sswanson@advancedclinical.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr