21:04 uur 08-03-2022

Andersen Global versterkt Afrikaans platform met extra dekking in Mali

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global voegt aanvullende fiscale mogelijkheden toe aan zijn bestaande platform in Mali met de samenwerkende firma Kanaga Consulting, en versterkt zo zijn toewijding om klanten lokaal en wereldwijd uitgebreide dekking te bieden.

Kanaga Consulting is opgericht in 2011 en biedt een breed scala aan belasting-, boekhoud- en adviesdiensten, waaronder fiscale naleving, organisatorische herstructurering, salarisadministratie, managementcontrole, verzekeringen en training. Onder leiding van Managing Partner Somine Dolo werkt het in Bamako gevestigde bedrijf met binnenlandse en internationale klanten zoals bedrijven, staten, niet-gouvernementele organisaties, multilaterale organisaties, ontwikkelingspartners en andere belanghebbenden die betrokken zijn bij de sociaaleconomische ontwikkeling van West-Afrika.

“Onze samenwerking met Andersen Global illustreert de toewijding van ons bedrijf aan de allerbeste service en breidt de diepte van onze praktijk verder uit”, zei Somine. “Onze gecombineerde multidisciplinaire expertise stelt ons in staat een concurrentievoordeel in de markt te behouden en de strategische en operationele behoeften van onze klanten te ondersteunen.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde toe: “De toewijding aan uitmuntendheid en uitgebreide lokale kennis van Kanaga Consulting voegen onmiddellijke waarde toe aan onze voetafdruk in de markt. Hun toevoeging, samen met onze bestaande samenwerkende firma in Mali, biedt synergetische fiscale en juridische diensten voor klanten die in het land en de regio actief zijn. Dit is weer een belangrijke bouwsteen voor onze uitbreiding in Afrika.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 10.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 331 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr