09:22 uur 03-03-2022

Samsara breidt uit in EMEA en Mexico-Stad, vergroot internationale voetafdruk

Nieuwe kantoren in Amsterdam en Mexico-Stad om de klantenondersteuning te versterken en regiospecifieke productontwikkeling te versnellen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Samsara Inc. (‘Samsara’) (NYSE: IOT), de pionier van de Connected Operations Cloud, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van twee nieuwe kantoren in Amsterdam en Mexico-Stad, om de internationale groei te versnellen. De nieuwste uitbreidingen van Samsara stellen het bedrijf in staat om uitzonderlijke ondersteuning te bieden aan nieuwe en bestaande klanten in deze belangrijke markten.

“Onze EMEA-activiteiten groeien in een verbazingwekkend tempo sinds we in 2018 voor het eerst ons Europese hoofdkantoor in Londen openden. Alleen al in het afgelopen jaar hebben we een aanzienlijke groei gezien in ons EMEA-klantenbestand, waarbij we grote bedrijven zoals Kelly Group, Fraikin en COLAS hebben geholpen om de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid in hun hele bedrijf te stimuleren met het Samsara Connected Operations-platform”, zei Philip Van Der Wilt, VP en algemeen directeur, Samsara, EMEA. “Terwijl we blijven uitbreiden in de hele regio en een cruciale partner voor onze klanten worden, is het vermogen om lokaal te bedienen van cruciaal belang. De opening van ons kantoor in Amsterdam ter ondersteuning van de Benelux-regio bevordert ons vermogen om service van wereldklasse aan onze klanten te leveren en ons personeelsbestand van wereldklasse verder uit te breiden.”

Het kantoor in Mexico-Stad wordt de eerste uitbreiding van Samsara in de regio en het team groeit naar verwachting tegen het einde van 2022 tot 100 mensen in lokale verkoop-, operatie- en klantsuccesfuncties. “Samsara verdubbelt onze investering in de regio met ons nieuwe kantoor in Mexico-Stad”, zei Santiago Padilla, directeur, verkoop bedrijfsactiviteiten bij Samsara. “We hebben al een enorme impact gezien voor onze lokale klanten, waaronder Alianza Trayecto, Mexicana Logistics en Cruz Roja. Onze uitgebreide voetafdruk stelt ons verder in staat om de allerbeste klantervaring te blijven bieden met extra lokale ondersteuning, omdat we blijven investeren in regiospecifieke beveiligingsoplossingen en productfuncties om ervoor te zorgen dat we de behoeften van onze klanten voor blijven.”

Ga voor meer informatie over hoe u deel kunt uitmaken van de missie van Samsara om de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van de activiteiten die de wereldeconomie aandrijven te vergroten naar www.samsara.com/company/careers.

Over Samsara

Samsara is de pionier van de Connected Operations Cloud, waarmee bedrijven die afhankelijk zijn van fysieke operaties IoT (Internet of Things)-gegevens kunnen gebruiken om bruikbare zakelijke inzichten te ontwikkelen en hun activiteiten te verbeteren. Samsara is actief in Noord-Amerika en Europa en bedient tienduizenden klanten in een breed scala aan sectoren, waaronder transport, groot- en detailhandel, bouw, buitendienst, logistiek, nuts- en energiebedrijven, overheid, gezondheidszorg en onderwijs, productie en voedsel en drank. De missie van het bedrijf is het vergroten van de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van de activiteiten die de wereldeconomie aandrijven.

Samsara is een geregistreerd handelsmerk van Samsara Inc. Alle andere merknamen, productnamen, of handelsmerken zijn het eigendom van de respectievelijke eigenaren.

Bron: Samsara-IR

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Adam Simons

media@samsara.com

Contactpersoon voor investeerders:

Mike Chang

ir@samsara.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr