18:38 uur 28-02-2022

QCT slaat handen ineen met partners om connectiviteit te ontketenen op MWC 2022

Versnelling van transformatie met synergetische 5G- en AI-aanbiedingen

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Quanta Cloud Technology (QCT), een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen, presenteert zijn productportfolio van end-to-end cloud-, netwerk- en 5G-oplossingen, onder het thema ‘Accelerating 5G x AI Transformation: Ubiquitous Connections for A Smarter Future’ op het Mobile World Congress (MWC) 2022.

Het bedrijf zal zijn nieuwste openbare 5G-datacenter/celsite en privé 5G-oplossingen met praktijktoepassingen presenteren met zijn toonaangevende ecosysteem van partners, waaronder Aarna Networks, Benetel, Coretronic Intelligent Robotics Corporation, DZS, Far Field Telecom, Intel, LILIN, Microsoft, Motivitee Inc., Panasonic Taiwan, PTC, Radisys, Red Hat, Robin.io, Techman Robot en Wind River.

Een van de demonstraties zal zijn 5G Open Lab en private OmniPOD 5G-netwerkoplossing voor ondernemingen zijn. Het 5G Open Lab, gebouwd in samenwerking met Intel, helpt de time-to-market van klanten te verkorten en de eindgebruikerservaringen te verbeteren door QCT’s enterprise 5G-netwerk en end-to-end testomgeving aan te bieden. De QCT OmniPOD, bestaande uit een OmniCore-kernnetwerk, OmniRAN-toegangsnetwerk en OmniView-netwerkbeheersysteem, voldoet niet alleen aan meerdere internationale normen voor de telecommunicatie-industrie, maar biedt ook een hogere bandbreedte en instelbare datatransmissiesnelheden, en ondersteunt verschillende toepassingen in slimme productie, gezondheidszorg en steden.

De presentatie van servers van QCT zal ook de volgende omvatten:

  • QuantaGrid D53X-1U – Een uitgebalanceerde architectuur met ingebouwde AI-versnelling en geavanceerde beveiliging voor hybride cloudinfrastructuren en gegevensanalyse, aangedreven door 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors.
  • QuantaGrid D53XQ-2U – Aangedreven door 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors en geoptimaliseerd voor AI-versnelling en schaalbaarheid met flexibele NVMe-ondersteuning.
  • QuantaEdge EGX63IS-1U – Een op een 3e generatie Intel Xeon schaalbare processor gebaseerde korte diepte Single Socket MEC-server met hoge prestaties, I/O-uitbreidbaarheid en energie-efficiëntie.
  • QuantaEdge EGX66Y-2U – Een op een 3e generatie Intel Xeon schaalbare processor gebaseerde korte diepte Dual Socket MEC-server die ondersteuning biedt aan 2x dual-widte GPU’s met hoge prestaties, I/O-uitbreidbaarheid en energie-efficiëntie.

Andere hoogtepunten van de tentoonstelling zijn QuantaEdge EGD21L-WT, QCT’s far edge outdoor-server, en QuantaEdge EGT23D-DT, onze universele apparatuur voor klanten op locatie..

“QCT is verheugd om terug te zijn op MWC en we kunnen niet wachten om onze nieuwste oplossingen te demonstreren die we samen met onze partners hebben ontwikkeld,” aldus Mike Yang, president van QCT. “We innoveren continu om verschillende markten te ontwrichten met onze end-to-end 5G-oplossingen. Deze door Intel aangedreven oplossingen zullen niet alleen de digitale transformatie versnellen via 5G- en AI-technologieën, maar ze kunnen ook worden toegepast op een breed scala aan use-cases die zich uitstrekken over de meest diverse verticals.”

“De digitalisering van onze wereld creëert nieuwe kansen om gebruik te maken van 5G, AI en edge computing voor de transformatie van een reeks industrieën. Ecosysteemoplossingen, zoals wat QCT laat zien, tonen hoe klanten de nieuwste technologische innovaties kunnen gebruiken om hun bedrijf te transformeren,” stelde Dan Rodriguez, corporate VP en GM van Intel Network Platforms Group.

Bezoek de QCT-stand op #5E21 in hal 5 van 28 februari t/m 3 maart 2022 op MWC 2022 om de toepassingen van QCT voor openbare 5G-datacenters en particuliere 5G-oplossingen te verkennen.

Over QCT

QCT is een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen die de efficiëntie van hyperscale-hardware combineert met infrastructuursoftware van een diversiteit aan marktleiders om de volgende generatie datacenterontwerp- en operationele uitdagingen op te lossen. QCT bedient cloudserviceproviders, telecom en ondernemingen met openbare, hybride en private clouds. Het moederbedrijf van QCT is Quanta Computer, Inc., een Fortune Global 500-onderneming. www.qct.io

Intel, het Intel-logo en andere Intel-merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als eigendom van anderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danny Chang

danny_chang@quantatw.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr