09:00 uur 25-02-2022

LightCON maakt officiële lancering bekend van ‘Rise of Stars’ (ROS)

SEONGNAM, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Rise of Stars (ROS), een nieuwe mobiele game ontwikkeld door LightCON, een dochterbedrijf van WEMADE MAX (co-CEO’s: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730), werd officieel gelanceerd op de 25ste.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220222006275/nl/

Rise of Stars (ROS), een nieuwe mobiele game ontwikkeld door LightCON, werd officieel gelanceerd. Ter gelegenheid van de officiële lancering van ROS is een aantal evenementen gestart. (Afbeelding: Business Wire)

Rise of Stars (ROS), een nieuwe mobiele game ontwikkeld door LightCON, werd officieel gelanceerd. Ter gelegenheid van de officiële lancering van ROS is een aantal evenementen gestart. (Afbeelding: Business Wire)

Werd in meer dan 170 landen wereldwijd gelanceerd met uitzondering van Korea, China, etc., de game wordt ondersteund in acht talen waaronder Engels, Traditioneel Chinees en Portugees. Het kan worden gedownload via Google Play en Apple App Store.

Naast een zware strijd in real time maakt deze authentieke 4x blockchaingame gebruik van gedetailleerd ontworpen oorlogsschepen en planeten in een immens universum.

De game maakt ook gebruik van ‘Silthereum,’ een nieuw gametoken dat in de game kan worden gebruikt. Silthereum wordt betaald als beloning voor gevechten op grote schaal, zoals gevechten om het veroveren van planeten en congresgevechten, en gebruikers kunnen deze tokens verkrijgen door mining of plunderen met gebruikmaking van de Warship Carrier. Daarom wordt er een zware strijd tussen gebruikers verwacht om Silthereum.

ROS biedt ook het geavanceerde NFT Warship Carrier-systeem. Warship Carrier, de kern van het token-ecosysteem, vervoert een groot aantal oorlogsschepen. Het game-item geeft verscheidene buff-voordelen aan de oorlogsschepen.

Door met name de twee NFT Warship Carrier-voorverkopen die vanaf 27 januari werden gehouden, werden 1504 Warship Carriers verkocht binnen slechts één minuut na de opening.

De voorverkochte NFT’s worden momenteel door gebruikers verhandeld tegen een prijs die 15 maal zo hoog is dan de eerste verkoopprijs, wat de hoge verwachtingen van gebruikers voor het ROS-tokenecosysteem weergeeft. Op de lange termijn zal een reeks nieuwe content, zoals een ‘staking’-service worden ontwikkeld voor uitbreiding en instelling van het token-ecosysteem.

Ter gelegenheid van de officiële lancering van ROS zijn vandaag verscheidene evenementen gestart waaronder een evenement om vrienden uit te nodigen en een evenement om een specifiek gameniveau te bereiken. Door de evenementen zal gedurende een beperkte periode een totaal van zes miljoen Silthereum-tokens bij Warship Carriers worden aangeboden.

Verwijzingen

Wemade biedt een mondiaal blockchain-platform, WEMIX, waarop games van elk genre naar blockchain-games kunnen worden omgezet. Veel games worden nu aangeboden op WEMIX en het doel is om vóór het einde van 2022 100 games aan te bieden waarvan de belangrijkste valuta WEMIX-token is.

Videolink: https://youtu.be/83Y0HxXDl-U

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor LightCON

Wemade Co., Ltd.

Young Ahn

+82-2-3709-2065

ay2000@wemade.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr