00:08 uur 24-02-2022

Tendermint, oprichter van Cosmos Ecosystem, verandert merknaam in ‘Ignite’

Nieuwe merknaam weerspiegelt de geavanceerde, gebruiksvriendelijke technologie-initiatieven van het bedrijf die zorgen voor verandering op het grensgebied van Web 3

LAS VEGAS & BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Met ingang van vandaag zullen All in Bits, Inc., DBA ‘Tendermint, het oprichtende team van het Cosmos Ecosystem en toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve tools voor Web 3, actief zijn onder het handelsmerk Ignite, een nieuw, energiek merk. De rebranding weerspiegelt het leiderschap van Ignite bij het versnellen van de overgang van de wereld naar een gedecentraliseerde toekomst door personen en gemeenschappen in staat te stellen te gedijen in het nieuwe tijdperk van reguliere blockchain-services.

Een nieuwe entiteitsnaam, bedrijfsmerk, merklogo en merkidentiteit zijn ontwikkeld om de inclusiviteit en diversiteit van de geëvolueerde visie en missie van Ignite te vertegenwoordigen.

Peng Zhong, CEO van Ignite, stelt: “De wereld bevindt zich op een keerpunt waar versnelde groei in de Web 3-ruimte uiteindelijk zal leiden tot massale acceptatie van gedecentraliseerde diensten in ons dagelijks leven. Wij zijn van mening dat het tijd is om onze focus uit te breiden om meer mensen en organisaties deze wereld binnen te leiden.”

“Wat we aan het ontwikkelen zijn, zijn de noodzakelijke tools voor personen en organisaties waarmee ze zich kunnen betrekken bij innovatieve wereldwijde gemeenschappen en deze kunnen opbouwen. Ons nieuwe merk vertegenwoordigt de verandering die we inspireren door iedereen te verbinden met deze nieuwe wereld van decentralisatie en interoperabiliteit,” bevestigt Zhong.

De rebranding vindt plaats in een tijd van sterke groei voor Ignite met de uitrol en voortdurende ontwikkeling van vlaggenschipproducten, Starport en Emeris, die enorme aantrekkelijk aan het worden zijn voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

Starport is het toonaangevende alles-in-één platform voor ontwikkelaars om elke crypto-app op een soevereine blockchain te bouwen en te lanceren, met meer dan 30 productiewaardige ketens en meer dan 500 experimentele projecten op GitHub, gebouwd op zijn ontwikkelaarsvriendelijke technologie. Beta-gebruikers voor Emeris hebben uit de eerste hand het ontwikkelingstraject van functies ervaren waarmee ze kunnen profiteren van cross-chain DeFi. Meer functies om naar uit te kijken zijn onder meer staking, een airdrop-tracker en een cross-chain DEX-aggregator, terwijl Emeris op weg is naar de officiële openbare lancering in het voorjaar van 2022.

Op het gebied van werknemers zorgde de snelle schaalvergroting van Ignite voor 90 nieuwe aanstellingen in 2021, met een huidig personeelsbestand van 120 werknemers.

De rebranding van Ignite markeert het begin van een dynamisch jaar dat voor ons ligt, met meer aankondigingen op het zakelijke en productfront.

Over Ignite

Ignite loopt voorop bij het versnellen van de wereldtransitie naar een gedecentraliseerde toekomst. Onze oplossingen zijn ontwikkeld voor personen, organisaties en wereldwijde gemeenschappen om eenvoudig innovatieve ideeën te ontwikkelen en gedecentraliseerde diensten te gebruiken in hun dagelijks leven. Ignite, voorheen Tendermint Inc., beschikt over het erfgoed als oprichters van het Cosmos Ecosystem, ‘s werelds grootste cross-chain ecosysteem. Samen met Ignite kan iedereen betekenisvolle impact creëren voor een transparantere en rechtvaardigere wereld. Ga voor meer informatie naar ignt.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Trevor Davis

Gregory FCA voor Ignite

E-mail: trevor@gregoryfca.com
Tel.: +1 215-475-5931

Candice Teo

Director External Relations bij Ignite

E-mail: media@tendermint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr