22:30 uur 22-02-2022

Integromat evolueert naar Make, waarbij zij hun visie verder uitwerken om het makers mogelijk te maken onbegrensd te innoveren

Make stelt iedereen in staat om alles, van taken en werkstromen tot apps en systemen, visueel te ontwerpen, bouwen en automatiseren, met de snelheid van hun ideeën.

PRAAG–(BUSINESS WIRE)– Vandaag lanceerde Integromat het integratieplatform zonder code “Make”. Make staat voor de naam van het merk, het bedrijf en het nieuwe product, een visueel intuïtief platform waarmee u alles kunt ontwerpen, bouwen en automatiseren, van eenvoudige werkstromen tot complexe processen, zonder gebruik van code. De nieuwe merknaam en identiteit heeft zich naast het nieuwe product ontwikkeld om de bredere visie te weerspiegelen voor een wereld waar iedereen het vermogen heeft om onbegrensd te innoveren.

“Make weerspiegelt de evolutie van ons platform, de spirit van onze klanten en een van de meest aan verandering onderhevige trends van onze eeuw: van rigide, top-down, repeterende taken naar flexibele, mondiger makend en zinvol werk. Onze gebruikers zijn niet louter bezig met het aansluiten van apps of het automatiseren van werkstromen; zij reageren creatief op veranderingen op het werk door aan oplossingen te werken,” aldus Ondřej Gazda, CEO van Make. “Simpel gezegd, we hebben ons gerealiseerd dat onze gebruikers niet alleen maar gebruikers zijn, zij zijn Makers.”

Make plaveit een nieuwe toekomst voor ‘no-code’ en betekent een nieuwe definitie van wat het betekent om een visueel platform te zijn. Tools zonder code worden vaak weergegeven door de typerende functie ‘slepen-en-neerzetten’. Voor Make betekent visueel iets anders. Make stelt teams in staat processen die even snel opschalen als hun organisatie te visualiseren, te wijzigen en eraan samen te werken. Make biedt een intuïtieve en speelse ervaring, die hen verder onderscheidt van andere automatiseringstools.

“Tools zonder code zijn precies dat: zij stellen gebruikers in staat om te bouwen en te automatiseren zonder een code te schrijven. Make biedt veel meer: een visuele taal die ontwikkeling democratiseert, processen tastbaar maakt en teamsamenwerking aanmoedigt, ongeacht technische vaardigheden”, aldus Patrik Simek, CTO van Make. “Het is ook leuk en spannend om met Make te creëren. Zodra je je realiseert wat mogelijk is, voelt het alsof er geen grenzen zijn. Mensen in staat stellen om te innoveren, verandert niet alleen de toekomst van hoe we werken, het verandert ook de wereld.”

Kleine bedrijven, start-ups, scale-ups, teams en ondernemingen over de gehele wereld kunnen nu krachtige oplossingen creëren met #withMake om hun bedrijven sneller dan ooit op te schalen.

Het Make-platform is gebaseerd op een nieuw architectuurfundament dat een spectaculair verbeterde schaalbaarheid en prestatie biedt. Het bevat ook nieuwe, veelgevraagde lol-mogelijkheden met de bekende visuele ervaring waar klanten van Integromat van houden. Gebruikers kunnen profiteren van het vermogen om hun kritieke gehoste processen te draaien in een regio van hun keuze, Europa of Noord-Amerika (met in de toekomst meer regio’s).

Integromat werd in 2020 verworven door Celonis. Nu, anderhalf jaar later introduceert Make hun nieuwe bedrijfseenheid binnen Celonis. Integromat zal als legacyproductaanbod verkrijgbaar blijven gedurende 2022. Alle bestaande klanten krijgen in de loop van volgend jaar de gelegenheid om naadloos te upgraden naar Make. Nieuwe klanten kunnen zich inschrijven voor Make en onmiddellijk beginnen hun voordeel te halen uit het nieuwe platform.

Over Make

Make is het toonaangevende visuele platform voor iedereen om iets te ontwerpen, bouwen en automatiseren, van taken en werkstromen tot en met apps en systemen, zonder dat codeervaardigheden vereist zijn. Make stelt personen, teams en ondernemingen in staat krachtige oplossingen op maat te creëren over alle lagen, om hun bedrijven met ongekende snelheid op te schalen. Make bedient meer dan 500.000 organisaties wereldwijd. Kom meer te weten over Make op www.make.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shiran Brodie

Head of Marketing

press@make.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr