22:34 uur 22-02-2022

Andersen Global sluit samenwerkingsovereenkomst met in Bahrein gevestigd advocatenkantoor

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global gaat door met het uitbreiden van de breedte van hun platform in het Midden-Oosten met de toevoeging van samenwerkende firma Almoayed Chambers Consultancy in Bahrain.

Almoayed Chambers Consultancy is een exclusief advocatenkantoor, specifiek gericht op commerciële ondernemingsovereenkomsten, investeringen (bedrijfsovernames en fusies en joint ventures), arbeidsrecht, vastgoed en juridisch advies voor alle aspecten van de wetten van Bahrain. De firma biedt juridische diensten aan multinationale en lokale bedrijven, instellingen, beleggers en personen met liquide middelen boven een bepaalde waarde (high net worth individuals).

“De samenwerking met Andersen Global benadrukt onze inzet om klanten naadloos van dienst te zijn met veelomvattende, geïntegreerde oplossingen ongeacht grenzen”, aldus Chairman Maria Liasides. “Als er bredere en complexere uitdagingen ontstaan, zullen we in staat zijn onze bekwaamheden en hulpmiddelen uit te breiden om aan de lokale behoeften en de behoeften in meerdere rechtsgebieden van onze klanten te voldoen.”

Mark Vorsatz, chairman van Andersen Global en CEO van Andersen voegde toe, “We hebben Almoayed Chambers Consultancy zien groeien en hun reputatie in de markt zien uitbreiden. Hun diepgaande en veelzijdige ervaring zal een voordeel zijn voor ons team in de regio. Hun toevoeging, gecombineerd met de bekwaamheden van ons bestaande team in Bahrain, biedt klanten met activiteiten in het land en de regio synergetische dekking.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, beschikt nu wereldwijd over ruim 9000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 328 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr