10:06 uur 18-02-2022

Omicron en reizen: Travelner adviseert hoe u de beste online reisverzekering kunt vinden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De pandemie in het algemeen en de recente uitbraak van Omicron hebben geleid tot een veel breder bewustzijn van reisverzekeringen. “Wat gebeurt er als ik Covid krijg tijdens het reizen?” is zonder twijfel de meest gestelde vraag door reizigers over de hele wereld. Het antwoord is eigenlijk heel simpel: “Verzekering”.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220127005048/nl/

Travelner offers insurance package that covers medical expenses for COVID-19, SARS-CoV-2, and any mutation or variation of SARS-CoV-2 (Photo: Business Wire)

Travelner offers insurance package that covers medical expenses for COVID-19, SARS-CoV-2, and any mutation or variation of SARS-CoV-2 (Photo: Business Wire)

Veel reisverzekeringsmaatschappijen bieden nu reisverzekeringen aan die de medische dekkingen van Covid-19 omvatten. Maar kunnen reizigers er goed gebruik van maken in het licht van de nieuwe Omicron-variant of een variant die mogelijk op het toneel verschijnt? En hoe vind je de beste online reisverzekering tussen de vele opties die er zijn? Volg deze toptips die worden aanbevolen door Travelner-experts – een reisbureau van topklasse – om online reisverzekering afsluiten die u en uw dierbaren volledig kan beschermen wanneer u naar het buitenland reist.

Zoek een betrouwbare aanbieder om online reisverzekering afsluiten

Het is zonder twijfel van essentieel belang om de geloofwaardigheid van uw verzekeringsmaatschappij te controleren voordat u een verdere transactie verwerkt, aangezien dit rechtstreeks van invloed is op uw uitkeringen. “De beste manier om uw verzekeringsmaatschappij grondig te onderzoeken, is door te kijken naar hun staatsvergunningen, claimprocedures en klachten. En wees niet bang om de aanbieder te vragen hoe zij met claims omgaan en hoe ze tot een claimtoekenning komen,” aldus Tyler Wong van Travelner. Deze vragen helpen u te kiezen welke verzekeringsmaatschappij u kan ondersteunen bij het online reisverzekering afsluiten en u kan bijstaan in geval van nood.

Vergeet niet de algemene voorwaarden van uw aanbieder te raadplegen om er zeker van te zijn dat de procedure transparant en betrouwbaar is. De financiële kracht van een verzekeringsmaatschappij is een geldig bewijs van haar vermogen om uw uitkeringen veilig te stellen in geval van incidenten. Travelner is er trots op een strategische partner te zijn van Trawick Insurance – aanbevolen door Forbes als een van de beste online reisverzekering, zodat we ervoor kunnen zorgen dat reizigers volledig van hun vakantie kunnen genieten wanneer ze met ons reizen.

Vergelijk plannen, prijzen en uitkeringen van goedkope reisverzekering online

Hoewel de meeste reisverzekeringspakketten medische kosten voor Covid-19 omvatten, is dat bij sommige misschien niet het geval. Daarom raden Travelner-experts aan dat reizigers de beleidsregels aandachtig doorlezen en letten op die regels die pandemieën uitsluiten. Travelner biedt momenteel een reisverzekering aan die medische kosten dekt voor COVID-19, SARS-CoV-2 en elke mutatie of variatie van SARS-CoV-2.

De meeste reisverzekeringen met medische uitkeringen behandelen Covid nu als elke andere ziekte. Dus als u prijzen vergelijkt om de beste online reisverzekering te vinden, zorg er dan voor dat u pakketten met dezelfde plannen en uitkeringen overweegt. Houd er rekening mee dat een goedkope online reisverzekering niet betekent dat dit de beste optie is voor uw reis naar het buitenland. Let er bovendien op dat u al moest beschikken over een reisverzekering voordat u ziek werd om een claim te kunnen indienen, aangezien een verzekering is ontworpen voor onvoorziene problemen.

Neem de claimprocedure van de reisverzekeraar door

Mensen zien vaak het belang van transparantie van claimprocedures over het hoofd, terwijl het in feite een van de bepalende factoren is om onderscheid te maken tussen een gewone en de beste online reisverzekering. Een ideale claimprocedure moet transparant en volledig begeleid zijn, zodat u weet met wie en hoe u contact moet opnemen om een verzekeringsclaim in te dienen.

Met de verzekering van Travelner kunnen reizigers er zeker van zijn dat de claimprocedure duidelijk is toegelicht en dat alle claimformulieren gemakkelijk te vinden zijn op de Travelner-website. Geen vervelend gedoe meer om uw gezin en uzelf volledig te beschermen tegen de pandemie wanneer u naar het buitenland reist met ons verzekeringspakket.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tyler Wong

tyler.wong@travelner.com
Tel.: (44) 208 638 5159

Land: Verenigd Koninkrijk

https://www.travelner.com/gb-en

Check out our twitter: @NewsNovumpr