23:33 uur 15-02-2022

Silvergate kondigt uitbreiding van Silvergate Exchange Network aan met euro’s

LA JOLLA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Silvergate Capital Corporation (‘Silvergate’ of het ‘Bedrijf’) (NYSE: SI), de toonaangevende leverancier van innovatieve financiële infrastructuuroplossingen voor de digitale valuta-industrie, heeft vandaag Euro SEN aangekondigd – een uitbreiding van het Silvergate Exchange Network (‘SEN’) – om klanten in staat te stellen in praktisch realtime, 24 uur per dag, 7 dagen per week euro’s over te maken.

“Het SEN, dat onlangs meer dan $ 1 biljoen aan cumulatieve betalingsvolumes heeft overschreden, is een integraal onderdeel van de dagelijkse activiteiten van onze digitale valutaklanten,” aldus Alan Lane, Chief Executive Officer van Silvergate. “De lancering van Euro SEN is een uitbreiding van onze toewijding aan het bouwen van een superieur betalingsplatform, en we zijn verheugd dat onze klanten nu 24 uur per dag, 7 dagem per week euro’s kunnen overmaken, net zoals ze doen in Amerikaanse dollars.”

Euro SEN is gebouwd met dezelfde technologie als de bestaande SEN-betalingsrails voor Amerikaanse dollars en maakt het voor klanten mogelijk om euro’s naar andere Silvergate-klanten te sturen met onmiddellijke toegang tot het geld. Bovendien kunnen klanten naadloos euro’s in Amerikaanse dollars omzetten en vice versa in bijna realtime.

De technologie, die toegankelijk is via de eigen API van Silvergate en het online bankplatform, stelt Digital Currency Exchanges en institutionele beleggers in staat de blootstelling aan nachtelijke prijsschommelingen over de hele wereld te beperken en te profiteren van extra handelsmogelijkheden.

Over Silvergate

Silvergate Capital Corporation (NYSE: SI) is de toonaangevende leverancier van innovatieve financiële infrastructuuroplossingen en -diensten voor de groeiende digitale valuta-industrie. Het realtime betalingsplatform van het bedrijf, bekend als het Silvergate Exchange Network, vormt de kern van zijn klantgerichte reeks betalings-, leen- en financieringsoplossingen die een groeiende klasse van digitale valutabedrijven en -investeerders over de hele wereld bedienen. Silvergate maakt de snelle groei van digitale valutamarkten mogelijk en hervormt de wereldwijde handel voor een toekomst met digitale valuta.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Silvergate:

Natalie Short

press@silvergate.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr