18:46 uur 15-02-2022

CSC Global Financial Markets kondigt zeven promoties tot Director en Associate Director aan in Europese kapitaalmarktenactiviteiten

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– CSC, ‘s werelds toonaangevende leverancier van zakelijke, juridische, fiscale en digitale merkdiensten, heeft zeven senior promoties in Europa aangekondigd die het aanhoudende succes van zijn Europese kapitaalmarktenactiviteiten weerspiegelen. Aline Sternberg, Catherine McGrath, Mary Murphy, Mélanie Florsch en Siobhán Hallissey zijn gepromoveerd tot Director, terwijl Lara Nasato en Margaret Kennedy Associate Directors zijn geworden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220215005062/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

“Al deze personen hebben een belangrijke rol gespeeld bij de transformatie van onze Europese kapitaalmarktengroep, van een groene start-up in 2017 tot een marktleider in 2022,” aldus Jonathan Hanly, Europees hoofd van CSC’s Global Financial Markets. “Ik feliciteer al degenen die zijn gepromoveerd en ben zeker van hun aanhoudende succes in het leiderschap van ons bedrijf terwijl we onze Europese groei blijven stimuleren.”

“Het promoten van getalenteerde collega’s staat centraal in onze strategie om onze mensen in staat te stellen een zeer professionele, collaboratieve en ondersteunende werkomgeving te creëren,” stelde J-P Nowacki, Europees commercieel hoofd van CSC Global Financial Markets. “Dit heeft geresulteerd in een uitzonderlijk hoge mate van betrokkenheid van het personeel in de afgelopen vijf jaar, wat ons op zijn beurt in staat heeft gesteld ons te concentreren op het leveren van toonaangevende standaarden voor klantenzorg. Deze zeven personen zijn enkele van de sterkste voorstanders van onze bedrijfswaarden, en daarom zijn we verheugd dat we hun prestaties bij het vormgeven van onze bedrijfscultuur kunnen erkennen.”

Elk van de primaire locaties van de Europese kapitaalmarkten is vertegenwoordigd in de promoties:

  • Aline Sternberg, transactiebeheer VK
  • Catherine McGrath, Europese bedrijfsontwikkeling
  • Lara Nasato, naleving VK en Ierland
  • Margaret Kennedy, transactiebeheer Ierland
  • Mary Murphy, klantenboekhouding Ierland en VK
  • Mélanie Florsch, transactiebeheer Luxemburg
  • Siobhán Hallissey, transactiebeheer Ierland

Over CSC

CSC is een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde administratiediensten aan alternatieve vermogensbeheerders voor een reeks van fondsstrategieën, kapitaalmarktdeelnemers in zowel publieke als private markten, en bedrijven die fiduciaire en bestuursondersteuning nodig hebben. Wij zijn de onwrikbare partner voor 90% van de Fortune 500®, bijna 10.000 advocatenkantoren en meer dan 3.000 financiële instellingen. De professionals van CSC Global Financial Markets zijn gevestigd in belangrijke financiële centra in de VS, Europa en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijd bedrijf dat in staat is transacties uit te voeren waar onze klanten zich ook bevinden, en we bereiken dat door experts in te zetten in elk bedrijf dat we bedienen. Ga voor meer informatie over de services van CSC naar cscgfm.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jeff Lyons

Public Relations Manager, CSC

(302) 636-5401 x65519

jeff.lyons@cscglobal.com
CSC News Room

Check out our twitter: @NewsNovumpr