22:07 uur 15-02-2022

Andersen Global breidt dekking in Sri Lanka uit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global stelt zijn sterke positie in de zuidelijke rand van Azië zeker via een samenwerkingsovereenkomst met de in Sri Lanka gevestigde belastingfirma Gajma & Co., waarbij aanvullende fiscale mogelijkheden worden toegevoegd aan de juridische mogelijkheden van de samenwerkende firma van de organisatie in het land.

Gajma & Co. is in 1996 opgericht en biedt belastingadvies, herstructurering van ondernemingen, financieel advies, geschillenbeheer en verrekenprijsdiensten. De firma, bestaande uit vier partners en meer dan 75 medewerkers, bedient lokale, internationale en multinationale ondernemingen, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties.

“De multidisciplinaire achtergrond van onze professionals stelt ons in staat klanten uitgebreide, allerbeste oplossingen te bieden”, zei managing partner NR Gajendran. “Onze praktijk is dynamisch gegroeid en de samenwerking met Andersen Global stelt ons in staat om in te spelen op de veranderende zakelijke behoeften van onze klanten en hen een wereldwijd pakket van geïntegreerde diensten aan te bieden.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde toe: “Het begrip van Gajma van het lokale en internationale marktlandschap versterkt ons concurrentievoordeel in de regio. Hun toewijding aan rentmeesterschap en een klantgerichte benadering voorspelt een synergetische samenwerking en positioneert ons voor toekomstige groei terwijl we onze aanwezigheid in Azië blijven versterken.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 9.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 327 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr