14:37 uur 14-02-2022

InVeris Training Solutions belicht augmented-reality-training en schietterreinsystemen bij World Defense Show 2022

SUWANEE, Georgia, VS–(BUSINESS WIRE)– InVeris Training Solutions (stand #M7) zal haar nieuwste trainingtechnologie SRCE™ (See | Rehearse | Collectively Experience of “Source”) tentoonstellen bij de World Defense Show in Riyad, Saoedi-Arabië, van 6-9 maart. SRCE maakte zijn debuut eind 2021 en is de eerste en enige op augmented reality (AR, toegevoegde realiteit) gebaseerde trainingssimulator in de wereld die baanbrekende missieoefening biedt voor strijdkrachten en rechtshandhaving. Naast SRCE zal InVeris ook een volledig arsenaal aan schietterreinaanbod tentoonstellen.

“Augmented reality stelt ons in staat virtuele training in echte locaties te combineren,” aldus InVeris Chief Executive Officer Al Weggeman. “SRCE biedt missievaardigheidstraining aan mondiale militaire eenheden die volledig levensecht, naadloos en aanpasbaar zijn. Schietterreintraining is even belangrijk en onze uitgebreide selectie schietterreininstallaties benadrukt waarom InVeris al meer dan 95 jaar marktleider is op het gebied van schietterreinen.”

Bij de World Defense Show zal InVeris speciale aandacht besteden aan hun schietterreininstallaties, waaronder de XWT draadloze schietschijfdrager (target-carrier), GranTrap™ rubber kogelvanger, alsmede een multifunctionele stationaire infanterieschietschijf (Multi-Function Stationary Infantry Target, MF-SIT) met een LOMAH (location of miss and hit).

Bezoek stand #M7 om met een vertegenwoordiger van InVeris te spreken tijdens de World Defense Show of plan een afspraak via https://www.inveristraining.com/request-a-meeting.

###

Over InVeris Training Solutions

InVeris Training Solutions biedt de allernieuwste trainingsoplossingen voor militairen, rechtshandhavingsinstanties en commerciële schietterreineigenaren over de gehele wereld. Met de bedrijven uit de legacy, FATS® en Caswell, heeft InVeris Training Solutions meer dan 15.500 schietterreinen en 7500 virtuele systemen wereldwijd opgezet gedurende de 95-jarige geschiedenis van het bedrijf. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Suwanee, Georgia, VS en het bedrijf werkt samen met klanten in de VS en de rest van de wereld vanuit vestigingen op vijf continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Henderson

Director of Marketing

InVeris Training Solutions

+1-678-288-1090

michelle.henderson@inveristraining.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr