21:23 uur 09-02-2022

Provenir benoemt Lewis Horder tot leider voor expansie in de Benelux

Benoeming benadrukt de expansie van de wereldwijde voetafdruk van het bedrijf

PARSIPPANY, New York–(BUSINESS WIRE)– Provenir, een wereldleider op het gebied van AI-aangedreven risicobesluitvormingssoftware, heeft vandaag aangekondigd dat Lewis Horder is aangesteld als sales executive om het groeiende aantal organisaties te dienen die op zoek zijn naar AI-aangedreven risicobesluitvormingsoplossingen. Lewis zal toezicht houden op de verkoopactiviteiten, bedrijfsontwikkeling en go-to-market-strategieën voor de Benelux.

Horder brengt meer dan 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening met zich mee. Voordat hij bij Provenir kwam werken, was Horder verkoopdirecteur voor EMEA bij FIS. Hij bekleedde ook verschillende verkoopmanagementfuncties bij WorldPay UK, waar hij marketingstrategieën ontwikkelde en technologische partnerschappen identificeerde en opbouwde om nieuwe klanten te bereiken.

“Lewis heeft een diepgaande kennis van de financiële dienstverleningsmarkt in de Benelux en sterke relaties. Hij heeft voor veel organisaties gediend als een betrouwbare adviseur”, zei Frode Berg, algemeen directeur van EMEA bij Provenir. “De noodzaak om de klantervaring te verbeteren, drijft innovatieve fintechs en banken in de Benelux ertoe om op zoek te gaan naar realtime beslissingsoplossingen. Lewis zal onze inspanningen leiden om de groeiende vraag naar het AI-aangedreven risicobesluitvormingsplatform van Provenir in goede banen te leiden.”

De AI-aangedreven risicobesluitvormingssoftware van Provenir is het eerste, echte risicobesluitvorming ecosysteem in de sector voor fintechs en financiële dienstverleners. Het levert een wereldwijde gegevensmarktplaats, krachtige AI en besluitvorming van wereldklasse samen in één enkel platform, zodat organisaties de realtime besluitvorming kunnen bieden waar de hedendaagse consument om vraagt.

Over Provenir

Provenir helpt fintechs en financiële dienstverleners om sneller slimmere besluiten te nemen met ons AI-aangedreven risicobesluitvormingsplatform.

Provenir brengt de drie essentiële componenten die nodig zijn, data, AI en besluitvorming, samen in één uniforme oplossing voor risicobesluitvorming om organisaties te helpen consumentenervaringen van wereldklasse te bieden. Dit unieke aanbod geeft organisaties de mogelijkheid om besluitvormingsinnovatie aan te sturen gedurende de volledige levenscyclus van de klant, verbeteringen in de klantervaring, toegang tot financiële diensten, zakelijke flexibiliteit en meer te stimuleren.

Provenir werkt met vernieuwende financiële dienstverleners in meer dan 50 landen en verwerkt jaarlijks meer dan 3 miljard transacties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erin Lutz

Lutz Public Relations en marketing (voor Provenir)

949-293-1055 | erin@lutzpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr