15:45 uur 09-02-2022

Oerlikon Metco kondigt uitbreiding van e-commercesite myMetco naar klanten in Europa aan

RAUNHEIM, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Na de succesvolle lancering van de e-commercesite van Oerlikon Metco voor haar klanten in de VS in mei 2020 en de positieve ontvangst daarvan, heeft Oerlikon Metco haar online bestelplatform nu uitgebreid naar haar klanten in Europa: https://mymetco-europe.oerlikon.com

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220208006053/nl/

myMetco features an extensive portfolio of materials for a variety of industrial processes as well as spare parts for Oerlikon Metco thermal spray guns and equipment (Photo: Business Wire)

myMetco features an extensive portfolio of materials for a variety of industrial processes as well as spare parts for Oerlikon Metco thermal spray guns and equipment (Photo: Business Wire)

Op myMetco wordt een uitgebreide portfolio van materialen aangeboden voor een verscheidenheid aan industriële processen, evenals reserveonderdelen voor de thermische spuitpistolen en apparatuur van Oerlikon Metco. Het platform biedt onze klanten een digitale methode om hun bestelproces te vereenvoudigen en te versnellen. Als marktleider op het gebied van innovatieve oplossingen voor kritieke processen zoals thermisch spuiten, metaaladditieve productie, enzovoort, kunnen myMetco-klanten erop vertrouwen dat ze producten blijven ontvangen met de kwaliteit en voordelen die ze van het bedrijf gewend zijn.

Klanten kunnen hun voordeel doen met:

  • Actuele prijzen en beschikbaarheid van producten
  • Krachtige mogelijkheden voor het zoeken en vergelijken van producten
  • Gratis toegang tot deskundige technische productondersteuning
  • Hogere efficiëntie met snelle bestelmogelijkheden en 24/7 winkelservice
  • Eenvoudig online bestellingen en orderafhandeling volgen

“Gelet op de populariteit van myMetco in de VS, zijn we erg enthousiast over de uitbreding van de toegankelijkheid van onze producten en de verrijling van de klantervaring voor onze klanten in Europa met dit webgebaseerde platform,” aldus Wolfgang J. Schmitz, President van Oerlikon Surface Solutions, Europa.

De Europese uitrol van myMetco in januari 2022 bestreek de landen van de Europese Unie (uitgezonderd Italië), het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Noorwegen. Het platform is beschikbaar in vijf talen. In de loop van het jaar 2022 worden nog meer landen toegevoegd.

Over Oerlikon Metco

Oerlikon Metco levert oppervlakteverbetering die voordelen biedt aan klanten door een uniek breed scala aan oppervlaktetechnologieën, apparatuur, materialen, diensten, gespecialiseerde bewerkingsdiensten en componenten. Oppervlaktetechnologieën als thermisch spuiten en lasercoating bieden hogere prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid voor onderdelen en systemen van klanten. Oerlikon Metco levert producten en diensten aan sectoren als de luchtvaart, energieopwekking, automobiel, olie en gas en andere specialistische sectoren door middel van een dynamisch groeiend netwerk van meer dan 40 vestigingen in de regio’s EMEA, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en Azië/Oceanië. Oerlikon Metco, Oerlikon Balzers en Oerlikon AM behoren tot het onderdeel Surface Solutions van de Switzerland-based Oerlikon Group (SIX: OERL).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Karen Sender

Oerlikon Metco Manager, MarCom

T +1 516 338 2222

Karen.Sender@oerlikon.com
www.oerlikon.com/metco

Check out our twitter: @NewsNovumpr