23:58 uur 09-02-2022

NielsenIQ: 60% van productherlanceringen loont niet

NielsenIQ BASES introduceert een nieuw product om merken te helpen relevant te blijven.

BASES Renovator is een baanbrekende oplossing die merken helpt om hun concurrentie voor te blijven.

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Over de hele wereld worden jaarlijks meer dan 230.000 nieuwe producten gelanceerd, maar volgens het onderzoek van NielsenIQ is slechts 8% van de consumenten toegewijd aan hun huidige merk. Om relevant te blijven in deze constant veranderende competitieve omgeving, moeten merken zich aanpassen of het risico lopen marktaandeel te verliezen. Als merken echter te lang wachten om te evolueren, kan het te laat zijn.

NielsenIQ innoveert voortdurend zijn productaanbod om klanten bruikbare inzichten te bieden die hen in staat stellen om efficiënte, weloverwogen beslissingen te nemen. We weten dat 60% van de herlanceringen niet herstellen van hun neerwaartse trend. Daarom hebben we een nieuwe, baanbrekende oplossing ontwikkeld die merken uitgebreide analyses en snellere inzichten zal bieden om hen te helpen hun bestaande producten aan te passen aan consumententrends en diverse marktfactoren.

BASES Renovator balanceert de noodzaak om zich aan te passen en tegelijkertijd de merkprestaties te versterken via een snel, interactief softwareplatform. Met behulp van een methodologie waarvoor patent is aangevraagd, combineert BASES Renovator zowel evaluaties binnen de competitieve context als die buiten die context. De resulterende inzichten geven een duidelijk beeld van hoe het aanbrengen van veranderingen van invloed zal zijn op het financiële welzijn, de interactie met concurrenten en de strategische vooruitzichten van het merk in de toekomst. Bovendien behaalt BASES Renovator deze resultaten in de helft van de tijd van traditionele andere oplossingen.

“De komst van Renovator komt op een heel goed moment,” aldus Joe Willke, president van NielsenIQ BASES. “Externe factoren hebben veel van onze klanten gedwongen zich te concentreren op hun kernaanbod. Renovator is de perfecte oplossing voor bedrijven die willen investeren in hun bestaande merken en deze willen innoveren. De robuuste inzichten die uit deze oplossing worden verkregen, zullen van cruciaal belang zijn om met succes te concurreren om de consumentenaankopen en tegelijkertijd de merkwaarde te versterken.”

Over NielsenIQ

NielsenIQ is de leider in het bieden van de meest complete, onbevooroordeelde kijk op consumentengedrag wereldwijd. Aangedreven door een baanbrekend consumentengegevensplatform en ondersteund door uitgebreide analytische mogelijkheden, maakt NielsenIQ gedurfde, zelfverzekerde besluitvorming mogelijk voor ‘s werelds toonaangevende bedrijven en retailers in consumentengoederen.

Door uitgebreide datasets te gebruiken en alle transacties gelijk te meten, geeft NielsenIQ klanten een toekomstgerichte kijk op consumentengedrag om de prestaties op alle retailplatforms te optimaliseren. Onze open filosofie over data-integratie maakt de meest invloedrijke consumentendatasets ter wereld mogelijk. NielsenIQ levert de volledige waarheid.

NielsenIQ, een Advent International-portfoliobedrijf, is actief in bijna 100 markten en bestrijkt meer dan 90% van de wereldbevolking. Ga voor meer informatie naar NielsenIQ.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alex Tekip

alexandra.tekip@nielseniq.com
+1 517-249-1588

Fernanda Paredes

fernanda.paredes@nielseniq.com
+1-917-291-1196

Check out our twitter: @NewsNovumpr