07:53 uur 09-02-2022

Infinity Ventures Crypto kondigt sluiting van zijn eerste fonds aan op $ 70 miljoen

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– Infinity Ventures Crypto (IVC) heeft de sluiting aangekondigd van zijn inaugurele fonds met een maximum van $ 70 miljoen. De focus van het fonds is om de groei van wereldwijde GameFi-, DeFi- en Web 3-innovaties een boost te geven en te versnellen.

Als het meest actieve fonds van Azië dat zich richt op de bloeiende crypto-industrie in de regio, wordt aan IVC deelgenomen door zwaargewichten zoals Circle, Digital Currency Group en Animoca Brands. Sinds de oprichting in augustus 2021 heeft IVC kapitaal en expertise geïnjecteerd in 78 portfoliobedrijven.

Met 13 jaar ervaring in traditioneel durfkapitaal onder het zusterfonds Headline Asia, maakt IVC optimaal gebruik van zijn wereldwijde netwerk om blockchain-startups over de hele wereld te ondersteunen, inclusief die in Zuidoost-Azië, Taiwan, Japan, de VS en anderen. Als partners voor het opbouwen van ondernemingen zet IVC zich in om zijn oprichters volledig te ondersteunen, van tokenomics-ontwerp tot noteringen op cryptocurrency exchanges.

“Als brug tussen Oost en West hanteren we een ‘boots-on-the-ground’-aanpak door teams van lokale experts samen te stellen om de groei van onze portfoliobedrijven te stimuleren,” aldus IVC-partner Brian Lu. “We zijn er trots op een snelle start te hebben gemaakt en zijn verheugd om onze expertise te delen met meer innovators.”

De eerste investering van IVC was Yield Guild Games (YGG), een in de Filipijnen gevestigde play-to-earn gaminggilde en DAO die in NFT’s investeert. IVC en YGG hebben de handen ineen geslagen om hun eerste subDAO, YGG SEA, te bouwen en te incuberen, wat zal helpen lokale ondersteuning te bieden in de Zuidoost-Aziatische regio.

“In lijn met de visie van IVC om de banklozen en degenen die slechts gedeeltelijk gebruik kunnen maken van de beschikbare bankdiensten (de ‘unbanked’ en de ‘underbanked’) te helpen, bieden deze games een extra inkomstenstroom voor spelers tijdens de pandemie,” stelde Lu.

Tot de IVC-partners behoren ook Akio Tanaka, oprichter van Headline Asia; Herbie Fu, voormalig partner bij 8 Decimal Capital; JT Law, mede-oprichter van VerifyInvestor; Alex Yeh, mede-oprichter van AuraBlock Ventures; en Richie Chaval Jiaravanon, voormalig CEO van Snapask Thailand.

Over Infinity Ventures Crypto

Infinity Ventures Crypto is opgericht om te investeren in baanbrekende GameFi-, DeFi- en Web 3-startups. De partners van het fonds hebben sinds 2015 geïnvesteerd in crypto-activa en hebben bedrijven door een snel evoluerend landschap geleid. Sinds augustus 2021 heeft IVC tal van strategische investeringen gedaan in een breed scala aan startups, waaronder Yield Guild Games en de Japanse yen-gekoppelde stablecoin, JPYC. IVC streeft ernaar te innoveren, te bouwen en de volgende generatie oprichters vooruit te katapulteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen en verzoeken:

Kimberly Wang

Director Communications

+886-909016209

kimberlywang@infinityventures.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr