17:02 uur 08-02-2022

REPLY: coderen en gamen. Aftellen naar de Reply Code Challenge 2022, open voor programmeurs van over de hele wereld

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– De online competitie van Reply, gewijd aan het oplossen van logische en algoritmeproblemen, waaraan in 2021 meer dan 20.000 programmeurs uit 95 landen deelnamen, heeft zijn vijfde editie bereikt en dit jaar wordt de lat opnieuw hoger gelegd.

De gamewereld vormt de kern van de Reply Code Challenge 2022 van dit jaar, de teamgebaseerde competitie om nieuwe generaties talent kennis te laten maken met de digitale en codeercultuur.

Het doel van de uitdaging is om met een algoritme de score binnen een videogame te optimaliseren op basis van de kenmerken van de speler, de kenmerken van de te verslaan vijanden en het aantal gespeelde rondes.

Reply is al jaren actief in de gamingwereld met Game Studio- en B2B-initiatieven. Het bedrijf betrad de wereld van eSports in 2020, met Reply Totem eSports, een van de belangrijkste teams in het internationale competitielandschap.

De wedstrijd, die openstaat voor programmeurs van over de hele wereld, zal online plaatsvinden op donderdag 10 maart 2022.

Zoals gewoonlijk vinden er twee uitdagingen tegelijkertijd plaats: de Standard Edition, gericht op universiteitsstudenten en professionals, en de Teen Edition, open voor jonge deelnemers tussen 14 en 19 jaar.

Deze vijfde Standard Edition is nu verrijkt met het University Students’ League-programma. Met het nieuwe programma kan elke deelnemer bijdragen aan zowel de score van zijn team als die van de universiteit waar hij/zij heengaat. De universiteit met de hoogste score, op basis van de som van de scores behaald door de programmeurs die naar die universiteit gaan, wint een prijs naar keuze, bestaande uit financiële steun voor een universitair project of een Arcade Game voor gemeenschappelijke ruimtes.

De jongere deelnemers van de Teen Edition worden daarentegen uitgedaagd met logische en wiskundige problemen. Bovendien is dit jaar ook het Train&Win -programma terug. Het platform, gericht op docenten en studenten, wordt een echte programmeerschool, met oefeningen en studiemateriaal om je voor te bereiden op de internationale competitie op 10 maart . De formule van dit jaar is een nieuwe: in de loop van drie weken kunnen studenten trainen op problemen die de Code Challenge simuleren, punten verzamelen voor hun school en een echte uitdaging lanceren tussen middelbare scholen. Aan het einde van elke trainingsweek wint de school met de hoogste score een geldprijs om te investeren in opleidingsinitiatieven en een programmeercursus ontworpen door Reply-experts voor studenten.

De teams kunnen alle oplossingen die ze kunnen bedenken tijdens de wedstrijdperiode indienen en daarbij gebruik maken van elke programmeertaal, inclusief C++ en Python. Het podium wordt bepaald door de algoritmen die tijdens de tests de beste score behalen.

Met de lancering van de Code Challenge huldigt Reply de Reply Challenges-kalender voor 2022 in. Dit jaar bevestigt Reply met genoegen dat het in april opnieuw zal doorgaan met zijn Sustainable Investment challenge, bedoeld om studenten kennis te laten maken met financiële investeringen, zijn Creative Challenge in mei, de grootste uitdaging in Europa voor jonge creatievelingen – georganiseerd in samenwerking met toonaangevende internationale merken – en de Cyber Security Challenge in oktober, gericht op het zoeken naar specifieke kwetsbaarheden die verborgen zijn in software en computersystemen.

De Reply Challenges, die momenteel een gemeenschap van 140.000 deelnemers hebben, samen met het Reply Code For Kids-programma en Reply’s Second-Level Master’s Degree in AI & Cloud, aangeboden aan de Politecnico di Torino, zijn slechts enkele van de voorbeelden die de continue inzet van Reply tonen voor de ontwikkeling van innovatieve opleidingsmodellen die betrokken zijn bij de volgende generaties.

Voor meer informatie kunt u terecht op challenges.reply.com.

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning biedt aan belangrijke Europese industriële groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten bij de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van AI, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +442077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr