18:44 uur 08-02-2022

Andersen Global versterkt positie op de Britse Maagdeneilanden

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Na de recente uitbreiding naar de Britse Maagdeneilanden (British Virgin Islands, BVI), voegt Andersen Global dimensie toe aan zijn platform in het gebied met de samenwerkende firma Chorus International Services (BVI) Limited (Chorus-Global).

Chorus-Global is in 2019 opgericht en is een financiële dienstverlener die gespecialiseerd is in het leveren van geselecteerde zakelijke, fiduciaire, governance-, regelgevende en fintech-diensten van de BVI. De firma, geleid door de oprichter Nicholas Lane, bedient een breed scala aan veeleisende klanten, waaronder zakelijke entiteiten, particuliere klanten, vermogende families, instellingen en investeerders.

“We zijn toegewijd aan het opbouwen van duurzame klantrelaties door transparantie te behouden en ervoor te zorgen dat we de individuele behoeften en doelstellingen van klanten begrijpen en hieraan voldoen”, zei Nicholas. “Het platform van Andersen Global stelt ons in staat om naadloze, uitgebreide diensten te bieden, gezien het feit dat de behoeften van klanten zich blijven ontwikkelen en uitbreiden over de grenzen en praktijkgebieden heen.”

Andersen Global voorzitter en Andersen CEO, Mark Vorsatz, voegde toe: “Chorus-Global levert consequent marktleidende service door hun klantgerichte benadering en toewijding aan rentmeesterschap. Nicholas en zijn team bieden geïntegreerde, optimale oplossingen en voegen diepte toe aan de oostelijke rand van ons Caribische platform.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 9.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 327 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr