23:41 uur 07-02-2022

GlideFast Consulting aangekondigd als de ServiceNow Elite Partner of the Year 2022

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– GlideFast Consulting heeft aangekondigd dat het is erkend als de ServiceNow Americas Elite Partner of the Year 2022. GlideFast heeft zijn toewijding aan ServiceNow getoond door middel van toonaangevende klantimplementaties en de capaciteit om substantiële groei te laten zien.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220207005293/nl/

GlideFast Consulting Announced as the 2022 ServiceNow Elite Partner of the Year (Photo: Business Wire)

GlideFast Consulting Announced as the 2022 ServiceNow Elite Partner of the Year (Photo: Business Wire)

De ServiceNow Global Alliances and Channel Ecosystem (ACE)-organisatie erkent de prestaties van best-in-class partners die hebben bijgedragen aan het groeitraject van ServiceNow door succesvolle bedrijfsresultaten voor onze gezamenlijke klanten te stimuleren. De prijzen van dit jaar zijn gebaseerd op partnerprestaties voor 2021 door de volgende belangrijke kenmerken te evalueren: omzetbijdrage/-groei, productlijnuitbreiding, groei van workflow en vaardigheden, en bedrijfsinnovatie met de bijbehorende digitale transformatie-impact.

Deze onderscheiding werd uitgereikt tijdens het digitale Americas Partner Awards-evenement van ServiceNow op vrijdag 4 februari 2022.

GlideFast Consulting is een adviesbureau opgericht door architecten en ontwikkelaars van ServiceNow in 2015. Binnen een paar jaar klom het team snel op naar de top van het ServiceNow Partner-ecosysteem als Elite Partner door toonaangevende IT-oplossingen te bieden aan organisaties, met name in de sectoren telecommunicatie, gezondheidszorg, financiën en technologie. GlideFast is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ze zijn een ServiceNow-ontwikkelingsprogramma gestart met de naam GlideFast Consulting University en hebben voormalige ServiceNow Elite Partners, CloudPires en Pharicode, overgenomen.

“We zijn vereerd en nederig om de meest prestigieuze prijs te ontvangen die ServiceNow te bieden heeft. Elk GlideFast-teamlid mag trots zijn. Het is een direct resultaat van de enorme inspanning die ze dagelijks leveren. Namens het GlideFast-team wil ik alle ongelooflijke ServiceNow-teamleden bedanken die met ons samenwerken en onze trouwe klanten die ons hun meest strategische initiatieven toevertrouwen,” aldus Michael Lombardo, CEO van GlideFast Consulting.

In het afgelopen jaar heeft ServiceNow zijn wereldwijde partnerecosysteem verder uitgebreid door intieme relaties met partners op te bouwen om klanten te ondersteunen die hulp zoeken bij het doorlopen van hun digitale transformatietraject en het zich aanpassen aan de nieuwe wereld van werk. Lidmaatschap van het partnerprogramma van ServiceNow heeft ons de tools gegeven die ons in staat stellen om gezamenlijk op elkaar afgestemde go-to-market-initiatieven en innovatieve aanbiedingen en oplossingen te identificeren die overtuigende zakelijke waarde voor klanten opleveren en de groei van onze ServiceNow-activiteiten versnellen, en deze initiatieven uit te rusten en mogelijk te maken.

“We zijn dankbaar dat we door ServiceNow worden erkend voor onze bijdragen. Onze missie wordt voortgezet om de ondubbelzinnige leider in de ServiceNow-ruimte te zijn. We hebben hoge verwachtingen van onszelf en de lat is nogmaals hoger gelegd,” stelt Jarred Pippy, COO van GlideFast Consulting.

GlideFast Consulting is verheugd deze prijs van ServiceNow te ontvangen, maar is nog steeds gericht op groei, verbetering en uitbreiding. Deze prijs is nog een voorbeeld van de toewijding om wereldwijd de go-to-partner te zijn in het ServiceNow-ecosysteem. Het bedrijf richt zijn blik nu op de Global Elite-status terwijl ze dit jaar wereldwijd uitbreiden.

Over GlideFast Consulting

GlideFast is een ServiceNow Elite Partner en professionele dienstverlener die op maat gemaakte oplossingen en professionele diensten levert voor implementaties, integraties, beheerde ondersteuningsdiensten, applicatie-ontwikkeling en training van ServiceNow. Ga voor meer informatie naar www.glidefast.com en maak contact met ons team op LinkedIn op www.linkedin.com/company/glidefast.

ServiceNow, het ServiceNow-logo, Now, Now Platform en andere ServiceNow-merken zijn handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken van ServiceNow, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Jankowski

lauren.jankowski@glidefast.com
(908) 477-1533

www.glidefast.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr