19:03 uur 27-01-2022

Safeguard Global verwerft Global Upside om bereik en aanbod uit te breiden voor bedrijven die wereldwijd groeien en actief zijn

Overname maakt Safeguard Global de grootste wereldwijde EOR en het enige platform met de schaal, technologie en oplossingen om de toekomst van werk voor wereldwijde arbeidskrachten te transformeren

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Safeguard Global, een wereldwijd bedrijf voor de toekomst van werk, heeft vandaag de overname aangekondigd van Global Upside, een wereldwijd bedrijf op het gebied van expansietechnologie en -diensten gevestigd in San Jose, Californië. De overeenkomst vergroot het vermogen van het bedrijf om opkomende en gevestigde multinationals te helpen bij het op conforme wijze rekruteren, aannemen, betalen – en nu opzetten van activiteiten – waar ook ter wereld. De stap helpt Safeguard Global bovendien om zijn technologieplatform voor personeelsbeheer, Global Unity, verder uit te bouwen om end-to-end digitale service te kunnen bieden.

De overname, onderdeel van een agressieve groeistrategie, combineert het momentum van de twee hypergroeiende bedrijven in een sector die snel groeit om te voldoen aan de toenemende vraag naar oplossingen voor personeelsbeheer. Het maakt Safeguard Global, dat in 2011 de Employer of Record (EOR)-industrie oprichtte, de grootste EOR in wereldwijde dekking en breedte van diensten. Het voegt ook nieuwe markten toe in Latijns-Amerika, Oost-Europa, Afrika en Azië.

“Het team van Global Upside heeft een geweldig bedrijf opgebouwd met complementaire oplossingen voor het onze,” aldus Bjorn Reynolds, Chief Executive Officer en oprichter van Safeguard Global. “Het toevoegen van de opzet van entiteiten aan ons portfolio overbrugt een kritieke kloof die ons in staat stelt naadloos samen te werken met klanten naarmate hun zakelijke behoeften evolueren. Dit maakt ons uniek omdat we het enige bedrijf zijn dat klanten de technologie en middelen biedt om compliant te groeien met één enkele partner. We helpen hen om werknemers van elke classificatie in nieuwe markten aan te nemen, hun eigen entiteiten in het land op te zetten om direct in te huren wanneer de tijd daar rijp voor is, en de wereldwijde loonlijst te centraliseren wanneer ze in meerdere markten over de hele wereld actief zijn.”

Safeguard Global helpt bedrijven te concurreren in een snel veranderend landschap. Met marktleidende oplossingen voor aanstellingen en salarisadministratie voorziet Safeguard Global organisaties van de technologie, lokale marktexpertise en service om kansen te creëren die het beste talent aantrekken en behouden en hun bedrijfsgroei stimuleren.

“De toekomst van werk gaat over het creëren van Work in Any Way-ervaringen, die niet alleen diversifiëren waar, maar ook hoe en wanneer bedrijven groeien en mensen werken,” vervolgt Reynolds. “De oplossingen en technologie van Safeguard Global maken flexibiliteit mogelijk in de manier waarop bedrijven hun activiteiten uitbreiden en de soorten werkervaringen die ze bieden. Dat is een concurrentievoordeel. De overname van Global Upside biedt ons meer schaal, ondersteuning en mogelijkheden om onze klanten en onze branche door de toekomst van werk te leiden.”

Over Safeguard Global

Safeguard Global is een bedrijf voor de toekomst van werk dat adaptieve oplossingen voor personeelsbeheer bouwt voor organisaties die willen gedijen in de wereldeconomie. Safeguard Global maakt succes mogelijk door middel van slimmer en efficiënter wereldwijd personeelsbeheer, werving, salarisadministratie, onboarding, onkostenbeheer en meer, allemaal mogelijk gemaakt door toonaangevende data, technologie, services en lokale marktexpertise. Ga voor meer informatie naar www.safeguardglobal.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Narissa Johnson

+1 512-734-2899

NarissaJohnson@SafeguardGlobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr