17:11 uur 25-01-2022

Theorem, LLC kondigt met de overname van Formula Partners, de lancering van Lemma, een andere merknaam aan: TheoremOne

TheoremOne, een snelgroeiend innovatie- en ingenieursbureau, voegt met de overname van Formula Partners hoogwaardige managementadviesdiensten toe aan zijn portfolio en lanceert Lemma – hoogwaardige ingenieursdiensten, gebouwd voor de grote schaal.

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Theorem, LLC, innovatie- en ingenieurspartner van de Global 1000, kondigde vandaag aan dat de merknaam voortaan TheoremOne® zal zijn, dit na overname Formula Partners en de lancering van hun near-shore, pureplay software-engineeringdienste Lemma. De nieuwe naam positioneert TheoremOne als de basis van een familie van merken die zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij het bouwen van betere, innovatievere bedrijfsplatforms op grote schaal.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220124005853/nl/

The new name positions TheoremOne as the foundation of a family of brands designed to help enterprises build better, more innovative business platforms at scale. (Graphic: Business Wire)

The new name positions TheoremOne as the foundation of a family of brands designed to help enterprises build better, more innovative business platforms at scale. (Graphic: Business Wire)

“Onze nieuwe naam positioneert TheoremOne als het fundament van een familie van merken die allemaal zijn geïnspireerd door ons hypothesegestuurde innovatiemodel. Elk merk is opgezet om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van onze klanten op verschillende momenten in de levenscyclus van bedrijfsinnovatie”, zegt Brady Brim-DeForest, CEO van TheoremOne.

De nieuwste aanwinst, Formula Partners, helpt bedrijven bij het creëren van nieuwe modellen voor organisatieontwerp, doorlopende verbetering en visionair leiderschap. De aanpak van Formula Partners draait om een modulair innovatieproces, genaamd de New Enterprise™, een eigen model voor moderne advisering op het snijvlak van technologie en organisatorische transformatie. Formula Partners wordt een nieuwe, onafhankelijke bedrijfstak en gaat opereren onder het merk “Formula Partners”.

“We benaderen managementadvies met 14 jaar ervaring in het implementeren van technologie — waardoor we een goed begrip hebben van de werkelijke voordelen (en kosten) van het doen van strategische aanbevelingen. Door hands-on werk hebben we vertrouwen opgebouwd bij IT- en bedrijfsleiders en we bouwen graag nog bredere strategische relaties op via Formula Partners”, zegt Will Jessup, hoofd dienstverlening bij TheoremOne.

TheoremOne heeft ook een nieuwe ingenieursdienst gelanceerd, Lemma genaamd. Lemma biedt teams voor pureplay software-engineering, waarin uitsluitend personen met nearshore-engineeringtalent zitten. Lemma deelt het gemeenschappelijk engineering-DNA met TheoremOne, maar is ontworpen om technische capaciteit te leveren als een modulair aanbod van diensten die door ondernemingen en klanten in de groeifase kunnen worden ingezet om bestaande teams en initiatieven op te schalen.

“Lemma vult een gat in ons aanbod dat de markt de afgelopen jaren heeft uitgelicht”, zegt Alex Finnemore, het hoofd Inkomsten van TheoremOne. “Het is een aantrekkelijke optie voor klanten die al de juiste manier hebben gevonden om een zakelijk probleem op te lossen en hierbij een toegewijde technologiepartner nodig hebben, maar hun eigen product-, ontwerp- en leiderschapstalent willen inzetten.”

Lemma en Formula Partners zullen zich bij de bestaande divisies Proof (personeelsuitbreiding) en Halmos Ventures (innovatie-incubatie) voegen om de end-to-end dienstenstack van TheoremOne af te ronden.

Als onderdeel van de naamswijziging heeft TheoremOne een nieuw bedrijfslogo uitgebracht en een nieuwe website gelanceerd op www.theoremone.co.

Over TheoremOne®

TheoremOne is een innovatie- en ingenieursbureau dat aangepaste software bouwt voor bedrijven die gedurfd gokken om voorop te blijven lopen. TheoremOne maakt door middel van onderzoek, lean design en agile levering geweldige gebruikerservaringen toegankelijk voor de onderneming. De wereldwijde, cross-functionele productontwikkelingsteams van TheoremOne, dat is opgericht in 2007, stimuleren de technologie, processen en culturele transformatie. Voor meer informatie over hoe TheoremOne ambitieuze leiders in staat stelt betere software te bouwen, gaat u naar www.theoremone.co of volgt u @TheoremOne

Over Formula Partners

Formula Partners is een ander soort managementadviesbureau – het richt zich op het snijvlak van technologie en organisatorische transformatie, het ontsluiten van modellen voor doorlopende verbetering en het mogelijk maken van visionair leiderschap in de onderneming. Formula Partners is opgericht in 2015 en gevestigd in Los Angeles. Lees meer op: www.formula.partners.

Over Lemma

Lemma biedt teams voor pureplay software-engineering die zijn samengesteld om op grote schaal resultaten van hoge kwaliteit te leveren. Klanten komen bij Lemma wanneer ze een injectie van volledig beheerd, modulair ingenieurstalent nodig hebben. Meer informatie over Lemma op: www.thinklemma.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andrew Upah

TheoremOne Public Relations

press@theoremone.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr