18:53 uur 10-01-2022

Reply vergroot zijn aanwezigheid in Noord-Amerika door overname van Enowa LLC en The Spur Group

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– REPLY [MTA, STAR: REY] versterkt zijn aanwezigheid op de Amerikaanse markt met de dubbele overname van Enowa LLC (www.enowa.com) – een onderneming die gespecialiseerd is in advies en ontwikkeling van oplossingen op basis van SAP-technologie – en The Spur Group (www.thespurgroup.com) – een leider op het gebied van strategieadvies voor marketing en verkoop.

Enowa LLC, met hoofdkantoor in Philadelphia, is toonaangevend op het gebied van cloud design en diensten met toegevoegde waarde op het gebied van SAP-technologie. Het bedrijf kan enkele van de belangrijkste Noord-Amerikaanse namen op het gebied van industriële chemie, consumentendiensten, gezondheidszorg en energie tot zijn klanten rekenen.

The Spur Group, gevestigd in Bellevue (Seattle), ondersteunt de belangrijkste technologiereuzen en wereldmerken, waaronder Cisco, Microsoft, Rockwell Automation, Qlik en VMWare, bij het definiëren van go-to-market- en positioneringsstrategieën, met een combinatie van vaardigheden op het gebied van strategie, marketing, data-analyse en operationele modellen.

De investeringen in Enowa LLC en The Spur Group, die samen meer dan 400 mensen in dienst hebben, maken deel uit van de internationale groeistrategie van Reply, met name in de Verenigde Staten, waar Reply al aanwezig is in Atlanta, Chicago, Detroit, Kansas City, Seattle en St. Louis.

De oprichters van Enowa LLC en The Spur Group met de rol van ‘Reply-partner’ zullen tot taak hebben de activiteiten van hun respectieve bedrijven binnen de Reply Group in Noord-Amerika te ontwikkelen.

“Enowa en The Spur Group – aldus Mario Rizzante, president van Reply – worden beide gekenmerkt door een grote ondernemingsgeest en voortdurende aandacht voor technologische innovatie. Dankzij de sterke complementariteit van hun diensten met ons huidige aanbod zullen we een optimaal platform creëren waarmee Reply zijn aanwezigheid in de Verenigde Staten, de belangrijkste wereldmarkt voor IT-diensten, verder zal kunnen ontwikkelen.”

Ali Sarraf, CEO van Enowa LLC verklaarde: “Wij zijn zeer verheugd dat wij ons als het toonaangevende SAP-adviesbureau in Noord-Amerika bij het netwerk van Reply kunnen aansluiten. De sterke belangstelling voor mensen, cultuur en klantgerichtheid die Reply karakteriseert, past perfect bij onze bedrijfscultuur. Samen zullen wij de mogelijkheid hebben om onze klanten nieuwe waarde te bieden.”

“Ik ben zeer verheugd te kunnen aankondigen dat The Spur Group zich aansluit bij Reply, een bedrijf dat dezelfde focus heeft op geweldige ervaringen voor zijn mensen en klanten” verklaarde Randy Karr, CEO van The Spur Group. “Onze bijdrage aan het Amerikaanse Reply-netwerk bestaat uit een verzameling unieke capaciteiten waaronder strategisch bedrijfsadvies en go-to-marketexpertise. Reply heeft bestaande activiteiten in veel verschillende markten, bestaande relaties met veel van onze beoogde klanten, standaardprocessen en -structuren waar we gebruik van kunnen maken en een hele reeks mogelijkheden waar we nu toegang toe hebben. Als bedrijf zijn we nu sterker dan ooit.”

REPLY

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply bestaat uit een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen in de sectoren telecom en media, industrie en diensten, banken, verzekeraars en overheid ondersteunen bij het definiëren en ontwikkelen van bedrijfsmodellen die geschikt zijn voor de nieuwe paradigma’s AI, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De diensten van Reply omvatten: advies, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

ENOWA LLC

Enowa is een SAP-adviesbedrijf dat is opgericht in 2002 en zich specifiek richt op bedrijfsprocessen en SAP-advies. Enowa is een SAP Gold-partner met bijna 20 jaar ervaring en erkende expertise in verschillende sectoren, die nationale en internationale transformaties uitvoert. De klanten van Enowa profiteren van de expertise van gecertificeerde, toonaangevende deskundigen die hun sector, bedrijfscomplexiteit en unieke cultuur begrijpen. Door consequent succesvolle projecten op te leveren bouwt Enowa aan langdurige vertrouwensrelaties op alle niveaus van de organisatie van onze klant. Ga naar www.enowa.com voor meer informatie.

THE SPUR GROUP

The Spur Group is de toonaangevende leverancier van end-to-end go-to-marketdiensten. Wij zetten ervaringen van klanten, partners en medewerkers om in concurrentievoordelen door onze klanten te helpen bruikbare inzichten te verwerven, de betrokkenheid van klanten te versterken, partnerrelaties te verbeteren, een uitmuntende uitvoering te stimuleren en de omzet sneller te laten groeien. www.thespurgroup.com

Dit persbericht is een vertaling, de Italiaanse versie is doorslaggevend.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

REPLY
Contactpersonen media
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Contactpersonen investeerdersrelaties
Riccardo Lodigiani

r.lodigiani@reply.com
Tel. +390117711594

Michael Lueckenkoetter

m.lueckenkoetter@reply.com
Tel. +49524150091017

Check out our twitter: @NewsNovumpr