02:23 uur 06-01-2022

Code Corporation lanceert nieuw kanaalpartnerprogramma voor EMEA

SALT LAKE CITY (VS)–(BUSINESS WIRE)– Code Corporation, een wereldleider in technologieën voor het scannen van streepjescodes en het vastleggen van gegevens, heeft vandaag de lancering aangekondigd van het EMEA Code Alliance-kanaalpartnerprogramma om relaties te ontwikkelen en strategische partners in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika te koesteren.

Het nieuwe programma van Code biedt toonaangevende voordelen, zoals exclusieve prijzen voor partners, bescherming van dealregistratie, geen vereisten voor minimumomzet, lage regionale concurrentie, deelname aan kortingen en trainingen van wereldklasse. Het programma wordt geleid door Hilde De Bisschop, senior kanaalmarketingmanager bij Code Corporation, die gedurende haar carrière verschillende zeer succesvolle internationale programma’s heeft ontwikkeld en uitgebreid.

“Het nieuwe EMEA-specifieke partnerprogramma is niet alleen een gevolg van de succesvolle kanaalinspanningen van Code in Noord-Amerika, het is een geheel nieuwe onderneming”, zei De Bisschop. “We zijn op zoek naar samenwerkingsverbanden met partners die op zoek zijn naar de beste oplossingen voor het scannen van streepjescodes en het vastleggen van gegevens in verschillende sectoren, zoals productie, detailhandel en de gezondheidszorg. Het portfolio met oplossingen van Code geeft onze wederverkopers en partners over de hele wereld de regiospecifieke hulpmiddelen die ze nodig hebben om nieuwe kansen te ontwikkelen en gemakkelijk omzetstromen op te bouwen.”

Het EMEA Code Alliance-partnerprogramma bestaat uit vijf partnerniveaus, waaronder distributeur, vertrouwde partner, vertrouwde gezondheidszorgpartner, geselecteerde wederverkoper en softwarepartner, en ISV’s [onafhankelijke softwareleveranciers].

“Wat mij aanspreekt van Code is hun ‘kunnen we’-benadering, niets lijkt teveel moeite te zijn. In lijn hiermee zijn hun producten goed gemaakt met een aantal belangrijke onderscheidende factoren. De kwaliteit van de scanners is uitstekend en klanten waarderen hun betrouwbaarheid”, aldus een algemeen directeur van Code-partner uit het VK. “Bovendien bestaat er een uitstekende betrokkenheid in hun hele organisatie. Ze werken, voor wederzijds voordeel, met ons samen aan kansen en markten, en het is over het algemeen een uitstekend bedrijf om mee in zee te gaan.”

EMEA-partners hebben toegang tot een nieuw partnerportaal met exclusieve hulpmiddelen, waaronder een nieuw learning management system (LMS) dat tegen het einde van het 1e kwartaal beschikbaar zal zijn. Dit LMS-platform is een one-stop-shop voor informatie over en het volgen van trainingen met betrekking tot de producten en oplossingen van Code. Het biedt verbeterde beloningen en stimulansen om partnerrelaties verder op te bouwen.

Code Alliance is bedoeld om de unieke behoeften van partners voorop te stellen en hen te helpen bij het oplossen van de meest complexe uitdagingen met betrekking tot het vastleggen van gegevens waarmee hun klanten worden geconfronteerd.

Ga voor meer informatie en om u aan te melden voor het EMEA Code Alliance-kanaalpartnerprogramma naar https://codecorp.com/partners/code-alliance.

Over Code Corporation

Code Corporation is onderdeel van de bedrijven die het eigendom zijn van Brady Corporation (NYSE: BRC). Code Corporation is al meer dan 20 jaar een pionier, leider en belangenbehartiger van innovatie voor het vastleggen van gegevens en heeft meer dan 100 patenten verworven. Door zijn unieke decoderingsalgoritmen te ontwikkelen en perfectioneren, levert Code en zijn productlijn van op afbeeldingen gebaseerde scan- en decoderingstechnologie consequent ongeëvenaarde prestaties waar bedrijven over de hele wereld elke dag afhankelijk van zijn. Code ontwerpt en produceert een complete productlijn met toonaangevende hardware- en softwareoplossingen voor het vastleggen van gegevens. De producten van Code worden niet alleen gewaardeerd omdat ze jaar na jaar een consistent niveau van workflow-efficiëntie bieden, maar ook vanwege hun ergonomische ontwerp, duurzaamheid, aanpassingsgemak en naadloze integratie. Het hoofdkantoor van Code is gevestigd in Salt Lake City, Utah, met kantoren in Boston en Amsterdam. Ga voor meer informatie naar www.codecorp.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tim Rush

Springboard5

801-208-1100

tim.rush@springboard5.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr