07:07 uur 05-01-2022

Wemade lanceerde ‘GalaxyTornado on WEMIX’ op de wereldwijde markt

  • Een nieuwe mobiele game ‘GalaxyTornado op WEMIX’ zal in 174 landen in de handel worden gebracht
  • Intuïtieve game voor iedereen en leuke strategische elementen
  • Enorme beloningen voor spelers, waaronder Tornado-token en game-items

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Wemade lanceerde een nieuwe blockchaingame, ‘GalaxyTornado on WEMIX’, voor de wereldwijde markt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211227005146/nl/

Wemade lanceerde een nieuw blockchaingame ‘GalaxyTornado on WEMIX’ voor de wereldwijde markt. ‘GalaxyTornado’ is wereldwijd in de handel gebracht door Google Play in Noord-Amerika, Europa, en Azië, met uitzondering van landen als Zuid-Korea en China.
In ‘GalaxyTornado’, kunnen spelers nieuwe planeten verkennen en ontwikkelen voor de toekomst van een van zijn hulpbronnen beroofde Aarde. Gemakkelijke bestuurbaarheid maakt het verkennen en verzamelen mogelijk van meer planeten en er staat ook een competitiesysteem tussen spelers ter beschikking. Om de wereldwijde lancering te vieren, zullen drie evenementen worden gehouden; het Symbol Collection Event, waarbij tot nadere aankondiging Tornado en in-game items kunnen worden verdiend, een 7-daags giveaway-event waarbij energie kan worden verdiend die nodig is voor het spelen van games en Galaxy Race, waarbij spelers Tornado kunnen verdienen in overeenstemming met de Rubies die ze in de race hebben verdiend. (Afbeelding: Business Wire)

Wemade lanceerde een nieuw blockchaingame ‘GalaxyTornado on WEMIX’ voor de wereldwijde markt. ‘GalaxyTornado’ is wereldwijd in de handel gebracht door Google Play in Noord-Amerika, Europa, en Azië, met uitzondering van landen als Zuid-Korea en China.
In ‘GalaxyTornado’, kunnen spelers nieuwe planeten verkennen en ontwikkelen voor de toekomst van een van zijn hulpbronnen beroofde Aarde. Gemakkelijke bestuurbaarheid maakt het verkennen en verzamelen mogelijk van meer planeten en er staat ook een competitiesysteem tussen spelers ter beschikking. Om de wereldwijde lancering te vieren, zullen drie evenementen worden gehouden; het Symbol Collection Event, waarbij tot nadere aankondiging Tornado en in-game items kunnen worden verdiend, een 7-daags giveaway-event waarbij energie kan worden verdiend die nodig is voor het spelen van games en Galaxy Race, waarbij spelers Tornado kunnen verdienen in overeenstemming met de Rubies die ze in de race hebben verdiend. (Afbeelding: Business Wire)

‘GalaxyTornado’ is wereldwijd in de handel gebracht door Google Play in Noord-Amerika, Europa, en Azië, met uitzondering van landen als Zuid-Korea en China; het spel wordt ondersteund in 15 talen, waaronder Engels, Spaans en Arabisch.

NT Games, het bedrijf achter de nieuwe game ‘GalaxyTornado’, heeft veel ervaring in de wereldwijde game-ontwikkeling en -dienstverlening met o.a. de titels ‘Girls’ Life’, ‘Ocean Tales’, en gewilde games als ‘Goddess Kiss’ en ‘Age Of War’.

In ‘GalaxyTornado’, een ontspannende game kunnen spelers nieuwe planeten verkennen en ontwikkelen voor de toekomst van een van zijn hulpbronnen beroofde Aarde. Gemakkelijke bestuurbaarheid maakt het verkennen en verzamelen mogelijk van meer planeten en er staat ook een competitiesysteem tussen spelers ter beschikking.

Elk strategisch element, zoals bouwen, uitbreiden, verzamelen, plunderen, competitie en samenwerking is erin opgenomen om intuïtief plezier van het spelen van games te verhogen; en spelers kunnen Tornado-tokens verdienen in de wekelijkse Galaxy Race.

Om de wereldwijde lancering te vieren, zullen drie evenementen worden gehouden; het Symbol Collection Event, waarbij tot nadere aankondiging Tornado en in-game items kunnen worden verdiend en een 7-daags giveaway-event waarbij energie kan worden verdiend die nodig is voor het spelen van games.

En na de lancering kunnen spelers een bepaalde hoeveelheid Tornado betalen om mee te doen aan de Galaxy Race, waarbij spelers Tornado kunnen verdienen in overeenstemming met de Rubies die ze in de race hebben verdiend.

“Als je P&E (Play and Earn, spelen en verdienen) op de gemakkelijkste manier wilt ervaren en met het duidelijkste doel dan is ‘GalaxyTornado’ de game voor jou”, aldus NT Games. “We verwachten dat de samenwerking met het WEMIX-platform de effectieve cyclus van de competitie zal maximaliseren en de beloning zal geven die ‘GalaxyTornado’ wilde bereiken.”

“We zullen onze best doen om vroeg voet aan de grond te krijgen in de markt van ontspannende blockchaingames,” aldus Henry Chang, CEO van Wemade. “Blockchaingames, die gebaseerd zijn op het token-economy-systeem, zullen een ongekend dynamisch een lange levenscyclus hebben.”

WEMIX: https://wemixnetwork.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)

Yeonghyun Lee, PR-manager

yeonghyun@wemade.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr