01:42 uur 04-01-2022

VEGANZONE gaat veganistische gemeenschap in 196 landen uitbreiden!

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– VEGANZONE, een onmisbare “super-app” voor degenen die een veganistische – vegetarische levensstijl aannemen, heeft het bètaproces voltooid en is begonnen met zijn lancering in 196 landen om de veganistische gemeenschap uit te breiden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220103005336/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

VEGANZONE, gelanceerd in de wereld om bijna 100 miljoen veganisten over de hele wereld te verbinden, is een super-app-platform waar gebruikers van planten kunnen genieten van het delen van gemeenschappelijke waarden en nabijgelegen restaurants, producten, evenementen, nieuws, recepten en mensen kunnen ontdekken!

Scanner voor veganistische en dierproefvrije producten, veganistische calculator, voedingsmiddelen, nabijgelegen restaurants, recepten, veganistisch nieuws behoren tot de meest geliefde onderdelen.

Geen enkele veganist ter wereld zal zich nog alleen voelen!

“Veganzone is er om ervoor te zorgen dat iedereen die geïnteresseerd is in een op planten gebaseerde levensstijl zich thuis voelt, vragen kan stellen, gemakkelijk kan leren en zijn of haar ervaringen kan delen, omdat we willen dat veganisme voor iedereen toegankelijk is,” aldus Murat Aksu, ondernemer en oprichter van Veganzone.

“De app wordt ook aangeprezen voor vegetariërs, omdat zovelen van hen overwegen om volledig dierproefvrij te gaan en veganist te worden, en dat is de reden waarom het aantal veganisten over de hele wereld een snelle stijging vertoont. Veganzone is gratis beschikbaar in de Google Play Store en App Store. Kom en doe mee!” voegde hij toe.

Op 2 na beste product van de maand binnen 2.880 producten op Producthunt.com

Veganzone werd in maart respectievelijk uitgeroepen tot het beste product van de dag, het beste product van de week en het op twee na beste product van de maand van de 2.880 producten op Producthunt.com.

Veganzone werd in maart 2021 in New York opgericht door Selin Tuyen, Murat Aksu en Ogous Chan Ali. Veganzone, dat in maart zijn eerste investering ontving van Focus Global Project met een waardering van $ 3 miljoen, organiseert in februari 2022 een nieuwe investeringsronde voor nieuwe investeerders.

VEGANISTEN IN CIJFERS

Als de beweging haar huidige groeitempo handhaaft, zal over tien jaar minstens één op de vijf mensen veganist zijn.

Uit een onderzoek voor Veganuary bleek dat 32% van de Amerikanen van plan is om in 2022 meer plantaardig voedsel te eten.

Volgens de laatste schattingen zijn er 100 miljoen veganisten in de wereld en 800 miljoen vegetariërs.

Het totale aantal veganisten, vegetariërs en alle gerelateerde categorieën bedraagt bijna 14 procent van de wereldbevolking – en groeit elke dag.

HIYPERLINK

www.veganzone.com

https://www.vegansociety.com/news/media/statistics

https://www.vegansociety.com/news/media/statistics/worldwide

https://thevou.com/lifestyle/2019-the-world-of-vegan-but-how-many-vegans-are-in-the-world/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voo de media:

Anna Cohen

Bwo

anna@bwo.net
+1-917-423-5804

Check out our twitter: @NewsNovumpr