20:37 uur 04-01-2022

Rightware brengt Kanzi One uit, de eerste alles-in-een HMI-tool voor de automobielindustrie voor de Advanced Intelligent Cockpit

Nu verkrijgbaar, Kanzi One levert de diepste integratie met Android, de meest capabele op de automobielindustrie gerichte graphics-engine en een nieuwe GI-werkstroom voor extreme efficiëntie.

HELSINKI–(BUSINESS WIRE)– Rightware heeft vandaag Kanzi One uitgebracht, als sluitstuk van een uiterst succesvol en overingeschreven bètaprogramma dat in september werd aangekondigd. De eerste auto HMI-toolchain voor de automobielindustrie die volledig compatibel is met Android™, levert Kanzi One brancheleidende 3D-graphics en een nieuwe GI-werkstroom, wat autoproducenten in staat stelt om overtuigende nieuwe gebruikerservaringen te creëren met visuele excellentie en maximale productiviteit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220103005429/nl/

Rightware today released Kanzi One, the first automotive HMI toolchain to be fully compatible with Android™. Kanzi One delivers industry-leading 3D graphics and a new UI workflow, empowering automakers to create compelling new user experiences with visual excellence and maximum productivity. (Photo: Business Wire)

Rightware today released Kanzi One, the first automotive HMI toolchain to be fully compatible with Android™. Kanzi One delivers industry-leading 3D graphics and a new UI workflow, empowering automakers to create compelling new user experiences with visual excellence and maximum productivity. (Photo: Business Wire)

“Zoals aangekondigd bij de IAA in München, is de Kanzi One een gamechanger als het gaat om creativiteit en productiviteit door autoproducenten”, aldus Rightware CEO Freddie Geier. “We zijn dankbaar voor de positieve feedback van klanten en partners sinds de lancering van ons product en wachten met spanning op de nieuwe signatuur-GI’s die zij maken met Kanzi One”.

Het doel van Rightware met Kanzi One is om OEM’s en Tier-1-leveranciers te inspireren met indrukwekkende weergavemogelijkheden en een krachtige 3D-graphics-engine, de diepste Android-integratie voor de volgende generatie infotainmentsystemen en een rechttoe-rechtaan werkstroom die de mogelijkheden van HMI blootlegt.

Kanzi One laat fabrikanten toekomstgerichte gebruikerservaringen leveren voor geavanceerde HMI’s in minder dan de helft van de tijd, met teams die de helft kleiner zijn en met aanzienlijk minder codering vergeleken met traditionele methoden.

Alles-in-een-oplossing

Naast het basiskader van Kanzi, bestaande uit Kanzi Studio en Kanzi Engine, levert Kanzi One verdere waarde aan autoproducenten door het erin opnemen van een groeiende lijst van functiepakketten.

In eerste instantie worden vijf functiepakketten meegeleverd: Kanzi Connect maakt het gemakkelijk om data, content en diensten te delen over schermen en apparaten; Kanzi Maps verbetert de navigatie met creatieve visualisatie; Kanzi Particles maakt geweldige visuele effecten en animaties mogelijk; Kanzi Autostereoscopy maakt realistische diepte-effecten mogelijk; en de nieuwe Kanzi VR maakt het gemakkelijk om ontwerpen in een vroege fase te valideren door het plaatsen van live-GI’s in een virtueel auto-interieur en interactie met de schermen met of zonder virtual reality headset.

“We zijn er zeker van dat Kanzi One de gebruikersinterfaces in de auto van vandaag zal transformeren naar de signatuur-GI’s van morgen, uiterst aantrekkelijk, gebruikersvriendelijk en passend bij het merk”, aldus Geier. “Wij nodigen alle vrienden en waarnemers van innovatie in de automobielindustrie uit om de mogelijkheden van Kanzi One te verkennen en om op ons te rekenen als het erom gaat HMI-ontwikkeling naar het volgende niveau te sturen”.

Als gevolg van de snel toenemende gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met covid, heeft Rightware de beslissing genomen om niet aanwezig te zijn bij de CES 2022. In plaats daarvan zal het bedrijf een roadshow voor klanten organiseren om als de omstandigheden het toestaan Kanzi One te presenteren. Om een virtuele of persoonlijke ontmoeting aan te vragen en beschrijvingen te lezen van de laatste demonstraties met Kanzi One, kunt u een bezoek brengen aan www.rightware.com/kanzi-one-at-ces-2022 of contact opnemen met sales@rightware.com.

Over Rightware

Rightware is het bedrijf achter het assortiment hulpmiddelen en diensten van Kanzi voor ontwerp en ontwikkeling van geavanceerde digitale gebruikersinterfaces. Het is onze missie om autoproducenten te helpen bij het vergroten van hun merkwaarde met uiterst specifieke signatuurgebruikersinterfaces. Als ThunderSoft-bedrijf maken onze gecombineerde vaardigheden en middelen het ons mogelijk om volledig geïntegreerde HMI-oplossingen, technische ondersteuning en ontwerpdiensten te leveren. Het hoofdkantoor van Rightware is gevestigd in Finland en het bedrijf is ook actief in China, Duitsland, Italië, Japan, Zuid-Korea, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Kanzi is de marktleidende GI-tool voor de automobielindustrie waarop ruim 50 automerken wereldwijd vertrouwen. www.rightware.com

Android is een handelsmerk van Google LLC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derek Sellin

Vice President, Marketing

Rightware

press@rightware.com

John Tews

The Millerschin Group

248-320-3814

jtews@millerschingroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr