23:06 uur 04-01-2022

Real Estate Limited Partner Institute breidt op belangen afgestemde programma’s uit naar Europa en het Verenigd Koninkrijk

Institutionele beleggingsprofessional Arno Van Grondelle benoemd tot CEO van RELPI Europe

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Het Real Estate Limited Partner Institute (RELPI) heeft vandaag de uitbreiding aangekondigd van zijn boeiende Interests Aligned-programma’s naar Europa en het Verenigd Koninkrijk met de benoeming van institutionele vastgoedbeleggings- en mediaprofessional Arno Van Grondelle als CEO van RELPI Europe.

RELPI’s intieme, gerichte en samengestelde lokale bijeenkomsten bevorderen een open gesprek en diepe relaties tussen toonaangevende belanghebbenden bij de investering en toewijzing van kapitaal in onroerend goed. De serie werd formeel gelanceerd in 2021 met evenementen in Austin, New York en Philadelphia, en kreeg een overweldigende belangstelling en opkomst. Naast de uitbreiding naar Europa en het Verenigd Koninkrijk, heeft RELPI tot nu toe in 2022 evenementen aangekondigd in Chicago, Cleveland, Los Angeles, San Francisco en New York.

“Ons succes en onze expansie weerspiegelen de opgehoopte vraag naar persoonlijke bijeenkomsten en virtuele vergaderingen van geïnformeerde leidinggevenden op hoog niveau om inzichten, ideeën en transparante gesprekken te delen die zijn gewijd aan best practices op het gebied van toewijzing van en investeringen in institutionele vastgoedactiva,” aldus Jonathan Schein, CEO en Executive Director van RELPI. “In minder dan zes maanden is de RELPI-gemeenschap uitgegroeid tot meer dan 125 pensioenfondsen, schenkingsstichtingen en family offices, evenals meer dan 50 fondsbeheerders.”

De toevoeging van Arno Van Grondelle als CEO van RELPI Europe zal deze expansie versnellen. Dhr. Van Grondelle brengt uitgebreide kennis en leiderschapservaring met zich mee van zijn jarenlange werk in de institutionele vastgoedbeleggings- en media-industrie. Meest recentelijk was hij Managing Director Europe bij Institutional Real Estate Inc., verantwoordelijk voor klantrelaties, bedrijfsontwikkeling en verkoop voor het tijdschrift Institutional Real Estate Europe. Daarvoor was hij International Sales Director bij PropertyEU, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van PropertyEU’s uitgebreide mediaportfolio, waaronder PropertyEU Magazine en EXPO Real’s Preview en Daily News.

“Arno’s schat aan kennis, ervaring en relaties in de Europese investeerders- en LP-arena zullen de fast mover-status van RELPI in de industrie verstevigen,” verklaarde dhr. Schein. “Zijn professionaliteit en marktkennis zullen een geweldige aanvulling zijn op ons groeiende platform dat is ontworpen om belangrijke spelers met elkaar te verbinden voor het wederzijdse voordeel van de dynamische private equity-vastgoedinvesteringen en kapitaalindustrieën.”

“Ik ben erg enthousiast om me bij RELPI te voegen en deze gemeenschap in Europa verder uit te bouwen,” stelde dhr. Van Grondelle. “We zijn toegewijd aan het samenbrengen van institutionele vastgoedbeleggers, fondsbeheerders, werkmaatschappijen en die organisaties die gelieerd zijn aan de industrie op lokale, regionale en mondiale schaal.”

De Interests Aligned-series zijn ontworpen om gestroomlijnd en efficiënt te zijn (slechts drie uur lang) met een sterke nadruk op sociale netwerken, en biedt RELPI’s unieke waardepropositie: intieme, ultrahoogwaardige bijeenkomsten, op een gestroomlijnde, economisch effectieve manier, met “nabijheid” in gedachten.

Ga voor meer informatie over de Interests Aligned-series, om u te registreren of om informatie over lidmaatschap te vragen naar: www.RELPI.org

Over RELPI

Als gevestigde producent van succesvolle vergaderingen, evenementen en conferenties gewijd aan de wereldwijde institutionele investeringsgemeenschap voor de commerciële vastgoedklasse, met “nabijheid” als de belangrijkste waardepropositie, is RELPI perfect gepositioneerd om een best-of-both-worlds-oplossing te leveren: intieme, ultrahoogwaardige bijeenkomsten op een gestroomlijnde, economisch effectieve manier. Van ‘virtuele salons’ en wereldwijde topbijeenkomsten gericht op investeerders in alle grote wereldwijde markten, tot opkomende managerprogramma’s en zelfs ‘private label’-rondetafelgesprekken op maat, RELPI maakt vandaag de zakelijke connectiviteit van morgen mogelijk.

https://www.relpi.org

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jonathan A. Schein +1-917-854-2345

j.schein@relpi.org

Arno Van Grondelle +31 6 248 59 666

a.vangrondelle@relpi.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr