20:15 uur 22-12-2021

H.E. Justin Sun, ambassadeur, oprichter van TRON en winnaar van de Blue Origin-veiling, neemt vijf bemanningsleden mee naar de ruimte via de campagne ‘Sea of Stars’

Geneve, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– H.E. Justin Sun, ambassadeur, permanent vertegenwoordiger van Grenada bij de WTO en de oprichter van TRON heeft vandaag onthuld dat hij het winnende bod heeft uitgebracht voor de eerste stoel op de Inaugural New Shepard-raket van Blue Origin. Het volledige biedingsbedrag van $ 28 miljoen ging naar de stichting ‘Club for the Future’ (Club voor de toekomst) van Blue Origin, die op zijn beurt ten goede kwam aan 19 ruimte-gebaseerde liefdadigheidsinstellingen om toekomstige generaties te inspireren een loopbaan in de wetenschap, technologie, techniek en wiskunde na te streven en om de toekomst van het leven in de ruimte te helpen uitvinden. Sun en vijf bemanningsleden vliegen in 2022 op een New Shepard-vlucht. H.E. dhr. Sun zal de eerste Grenadiaanse, internationale diplomaat en leider in de blockchainindustrie zijn die de ruimte in gaat. Hij neemt de Grenadiaanse vlag mee op zijn reis.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211222005129/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Blue Origin, met een toekomstvisie waarin miljoenen mensen in de ruimte leven en werken ten behoeve van de aarde, voltooide zijn eerste menselijke vlucht op 20 juli en keerde met succes terug uit de suborbitale ruimte boven de Kármán-lijn, de internationaal erkende grens van de ruimte.

Als onderdeel van zijn geplande reis lanceert Sun de campagne ‘Sea of Stars’, genoemd naar het Chinese idioom ‘星辰大海’, om duidelijk te maken dat de aarde is waar het hoofdstuk van het menselijk leven begint voor onze toekomstige generaties, niet waar het eindigt. De grenzeloze Sea of Stars (zee van sterren) is de echte volgende grens. In de komende maanden zal H.E. dhr. Sun vijf uitzonderlijke mannen en vrouwen nomineren om met hem mee te reizen op zijn reis. Genomineerden kunnen een lid zijn van de TRON DAO-community, bestaande uit langetermijnhouders van TRX, BTT, JST, SUN, NFT en WIN, en andere vooraanstaande leiders uit de wereld van mode, kunst, technologie, ruimteverkenning en ondernemerschap . Details over het nominatieproces en de criteria worden in de komende maanden bekendgemaakt.

“Met de snelle ontwikkeling van de commerciële ruimtevaart kan het betreden van de ruimte een droom worden die iedereen in zijn of haar leven kan realiseren. We betreden het tijdperk van grote ruimtevluchten. Deze geweldige reis vereist meer mensen om mee te doen”, zei H.E. dhr. Sun. “Het initiatief van Blue Origin om meer mensen naar de ruimte te brengen om de aarde als ons unieke gemeenschappelijke thuis te zien, is buitengewoon. Club for the Future biedt een manier om die ervaring te gebruiken om jongeren over de hele wereld te inspireren om te dromen en te handelen naar hun dromen over wetenschap, technologie en ruimteverkenning. Ik voelde me genoodzaakt om die visie verder te helpen door mijn bod.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de TRON DAO-community

Anjali George

anjali@tron.network

Contactpersoon voor Blue Origin

media@blueorigin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr