17:55 uur 16-12-2021

Metap Inc.: Aankondiging van het nieuwe project ‘Metaverse x GameFi’, campagne voor whitelist en community-registratie komt eraan!

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– Gensokishi Online heeft de release van zijn officiële website ‘Gensokishi Online -META WORLD-’ in december 2021 aangekondigd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211215006143/nl/

Gensokishi Online -Meta World- (Graphic: Business Wire)

Gensokishi Online -Meta World- (Graphic: Business Wire)

Dit project is een nieuwe versie van ‘Gensokishi Online’, die in 2012 in Taiwan de ‘gouden award voor Game van het jaar’ won en door in totaal 8 miljoen gebruikers is gespeeld. Gensokishi wil een nieuwe fantasiewereldeconomie bouwen met blockchain-technologie, waarbij NFT- en GameFi-elementen worden geïntegreerd in een metaverse 3D MMO-wereld.

‘Gensokishi Online’, een Japanse 3D MMO-titel onder licentie van ‘Elemental Knights Online’, wordt al meer dan 13 jaar zeer betrouwbaar en heeft zich bewezen op verschillende apps, de Nintendo Switch en PlayStation 4.

In de wereld gecreëerd door WEB3.0, Metaverse en GameFi, realiseert Gensokishi de drie functies van ‘Free to Play’, ‘Play to Earn’, en ‘UGC to Earn‘.

Iedereen kan gratis een account aanmaken en de NFT-items en tokens die ze verwerven kopen en verkopen.

In de toekomst is Gensokishi van plan om ‘door gebruikers gegenereerde inhoud (User Generated Contents, UGC)’ aan te bieden, waarmee gebruikers en bedrijven NFT-items kunnen maken en verkopen, evenals het recht om vrij land te creëren, objecten, natuurlijke omgevingen, personages en monsters te plaatsen in de metavers.

Gensokishi draait op Polygon (MATIC), beter bekend als een op Ethereum gebaseerd protocol waarmee spelers kunnen profiteren van hoge transactiemogelijkheden en lage kosten.

Verder omvat dit initiatief ook de deelname van belangrijke persoonlijkheden in de videogame-industrie.

Het MV-token komt op 23 december 2021 op Uniswap. Zie meer informatie de white paper.

Over de campagne

Om de aankondiging van Gensokishi Online te vieren, worden verschillende campagnes gehouden.

Campagne voor community-registratie

Er wordt momenteel een campagne gehouden om tegen 27 december 2021 ‘Limited Equipment NFT’ te verspreiden onder iedereen die lid wordt van de community.

Whitelist

Vanaf 7 december voert Gensokishi een Whitelist-campagne van $ 10.000, en als u vóór 19 december meedoet, hebt u het recht om tot $ 100 te kopen aan tokens te kopen tegen privéverkoopprijzen.

Officiële community

Twitter
Telegram
Discord

Serviceoverzicht

Beschrijving: Gensokishi Online -META WORLD-

Talen: Engels, Chinees, Japans

Systeemvereisten: PC, Android, iOS

Bron: Taiwan Gensokishi Online Project Metap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Metap Inc.

Maxi Kuan

Telefoonnummer: +886935312638

E-mailadres: info@genso.game

Check out our twitter: @NewsNovumpr