10:00 uur 13-12-2021

KOREA PACK EN ICPI WEEK (internationale week van de cosmetische en farmaceutische industrie) 2022 om O2O-service te bieden die offline tentoonstelling verbindt met het online bedrijfsplatform

GOYANG, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– KOREA PACK en gelijktijdig evenement ICPI WEEK (internationale week van de cosmetische en farmaceutische industrie) worden in 2022 gehouden als hybride evenementen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211213005036/nl/

KOREA PACK en ICPI WEEK, de grootste verpakkings-, cosmetische en farmaceutische tentoonstelling in Korea, wordt van 14 tot 17 juni gehouden in KINTEX en georganiseerd door de Kyungyon Exhibition Corp.

KOREA PACK 2022 heeft betrekking op hoofdproductgroepen als verpakkingsmachines, verpakkingsmaterialen en containers, verpakkingsmachines, verpakkingsinspectieapparatuur, verpakkingsverwerkingsmachines en -apparatuur, pakketontwerp, diensten, voedselverwerkende machines en logistiek systeem en logistieke apparatuur. KOREA PACK onderscheidt zich door zijn unieke verscheidenheid aan producten en diensten en de ongeëvenaarde internationaliteit van zijn exposanten en bezoekers.

ICPI WEEK, internationale week van de cosmetische en farmaceutische industrie, bestaat uit 6 gelijktijdige evenementen: De 12e materiaalbehandeling en logistieke tentoonstelling (KOREA MAT), het 17e cosmetische, farmaceutische, bioproces- en technologietentoonstelling (COPHEX), internationale tentoonstelling voor chemische verwerking en fijne en speciale chemicaliën (KOREA CHEM), de 12e Korea farmaceutische en biofarmaceutische tentoonstelling (KOREA PHARM & BIO), het 16e laboratorium, analytische apparatuur en biotechnologie tentoonstelling (KOREA LAB) en de tentoonstelling over cosmetische ingrediënten en technologie (CI KOREA). Via deze gelijktijdige evenementen kunnen bezoekers alles zien van de ontwikkeling, R&D, tot productie, verpakking, logistiek en distributie van producten.

Met een schaal van 1.500 bedrijven en 3.500 stands, 80.000 m² (gepland), is KOREA PACK en ICPI WEEK de grootste verpakkings-, cosmetische en farmaceutische B2B-beurs in Korea.

Lancering van het wereldwijde zakelijke platform O2O van KOREA PACK en ICPI-WEEK

Een premium online platform van KOREA PACK en ICPI WEEK wordt ingericht voor een actieve zakelijke uitwisseling. Ter voorbereiding op de aanhoudende COVID-19 ondersteunt de organisator het verbinden van leveranciers en consumenten op een contactloze manier om activiteiten door te kunnen laten gaan. Dit platform is bedoeld om de producten en technologie van exposanten onder de aandacht te brengen, online zakelijke bijeenkomsten te organiseren en informatie te geven over de nieuwste trends via online seminars en conferenties.

In het online platform zal AI aanbevelenswaardige kopers en exposanten met elkaar verbinden, zodat ze optimale partners kunnen vinden en hun bedrijven kunnen verbinden.

Meer details over de tentoonstelling zijn beschikbaar op de officiële websites. (Offline: https://www.koreapack.org/eng/main.asp, Online: online.pack-icpi.com)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kyungyon Exhibition Corp.

Erica Lee

+82-2-785-4771

hylee@kyungyon.co.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr