21:26 uur 10-12-2021

1 miljoen stuks! Merk ZOVOO bereikt verkoopmijlpaal

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– ZOVOO, opgericht in 2019 en opkomend als een ‘dark horse’ in de elektronische sigarettenindustrie, lanceerde onlangs zijn nieuwste product Dragbar en bereikte een verkoopmijlpaal van meer dan 1.000.000 stuks op de wereldmarkt in minder dan een maand, wat de buitengewone kracht van ZOVOO aantoont.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211210005535/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Gebruikersgericht en gedifferentieerd om aan de marktvraag te voldoen

Volgens de wereldwijde verkoopanalyse van ZOVOO had ZOVOO indrukwekkende prestaties in Zuidoost-Azië, Noord-Amerika en Europa. Dit was niet alleen te danken aan de uitstekende capaciteiten van Dragbar, maar ook aan de diepgaande en gedetailleerde marktanalyse van verschillende regio’s van het ZOVOO -team.

Het innovatie- en onderzoeksteam van Dragbar maakte gebruik van polymeervezels en een ergonomisch ontwerp voor het gevoel op de lippen om de problemen van de consument aan te pakken die de meeste zorgen baarden, zoals olielekkage en dry hit, terwijl tegelijkertijd de smaak en het herstel van het product werden gewaarborgd. Door gebruik te maken van het meest populaire dubbele spuitgietproces en de ontmoeting van extreem levendige kleuren, is het hoogwaardige product esthetisch aantrekkelijk en smaakvol en kreeg het al snel de erkenning van de consument.

Productvoorkeur varieert in verschillende markten. Daarom deed het team diepgaand onderzoek naar het uiterlijk en de afmetingen van producten en voorzag het in verschillende Dragbar-series om tegemoet te komen aan gebruikers in verschillende regio’s. Hierdoor werden uiteindelijk verkoopprestaties behaald die in overeenstemming waren met het doel van het ZOVOO-team.

Creatie van fantastische producten met extreem vakmanschap

Het ontwerpteam van ZOVOO met zijn decennialange geschiedenis bestaat uit senior creatieve elites, conceptkunstenaars, visuele ontwerpers en technische ingenieurs. Als het eerste product van ZOVOO voor de overzeese markt, deed het ontwerpteam er een heel jaar over om Dragbar af te maken. Zelfs na duizenden aanpassingen, tests en verbeteringen aan het uiterlijk, begon het team pas met massaproductie tot het 100% zekerheid was over het eindproduct.

Bovendien is het team sinds de oprichting van ZOVOO gericht op technologie, zorgt het voortdurend voor doorbraken en streeft het nieuwe patenten en nieuwe technologieën na. Tijdens het lange proces van onderzoek en ontwikkeling tot ontwerp, productie en tests vóór de lancering van elk product, doet het innovatie- en onderzoeksteam zijn best voor elk detail van het product om de consument een comfortabele en veilige ervaring te bieden.

Het verkoopvolume van Dragbar van 1.000.000 stuks dat in korte tijd werd bereikt, toonde het nauwkeurige inzicht van het ZOVOO-team in de behoeften van de gebruikers, de uitstekende onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden en de toekomstgerichte kracht van het productontwerp. Met de uitstekende prestaties van Dragbar heeft ZOVOO met succes markten betreden in meer dan 50 landen en regio’s in Noord-Amerika, Europa en Zuidoost-Azië. In de toekomst zal het ZOVOO -team nieuwe producten blijven ontwikkelen in lijn met de markttrends om aan de nieuwe behoeften van de gebruikers te voldoen.

Over ZOVOO

ZOVOO heeft op basis van wederzijds vertrouwen strategische partnerschappen opgezet met ICCPP-fabrikanten. ZOVOO maakt zijn duurzaam beheer van de toeleveringsketen mogelijk door veiligheidsnormen, sociale waarden en milieuvriendelijkheid te ondersteunen. Met het motto ‘Creating is Endless’ zet ZOVOO zich in om met technologie voor inspiratie te zorgen in het kleurrijke leven van mensen en om wereldwijd partners te zoeken om de consument beter van dienst te zijn.

WAARSCHUWING: Dit product kan worden gebruikt met e-liquidproducten die nicotine bevatten. Nicotine is een verslavende chemische stof. Het product is alleen bedoeld voor volwassen rokers van de wettelijke aankoopleeftijd.

Officiële ZOVOO-website: https://www.izovoo.com/

IG: https://www.instagram.com/zovoo_tech/

Facebook: https://www.facebook.com/zovootechofficial

VK: https://vk.com/zovootech

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijf:

sales@voopoo.com

Media:

Ke Zhang

Senior PR Officer

nical.zhang@voopootech.com
16635003093

Check out our twitter: @NewsNovumpr