07:55 uur 08-12-2021

NCEC en OURAY kondigen geïntegreerde noodhulpondersteuning aan voor de mondiale markt

Organisaties over de hele wereld krijgen toegang tot een geïntegreerde noodhulpdienst nu NCEC een distributieovereenkomst heeft getekend met OURAY.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NCEC, de afdeling chemische expertise van de Ricardo Group, gaat een samenwerkingsverband aan met OURAY, een internationaal bedrijf dat diensten voor milieu, techniek, productie en chemie levert, voor het leveren van een noodhulpdienst van Niveau 1 aan klanten van OURAY, met nadruk op de regio’s Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en Azië/Oceanië.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211207006257/nl/

The National Chemical Emergency Centre (NCEC) (Photo: Business Wire)

The National Chemical Emergency Centre (NCEC) (Photo: Business Wire)

In het geval van een chemische noodsituatie ontvangen de klanten van OURAY essentiële telefonische adviezen van het ervaren NCEC-team.

De overeenkomst vormt de basis van het APAC Emergency Response-initiatief, dat in januari van start gaat vanuit de nieuwe basis van OURAY in Singapore, om een chemische noodhulpdienst te bieden voor de regio Azië/Oceanië. De telefonische hulpverlening (Niveau 1) wordt uitgevoerd door de best-in-class noodhulpdienst van NCEC. Het deskundige advies ter plaatse (Niveau 2) en de praktische hulpverlening (Niveau 3) worden geleverd door OURAY.

Jon Gibbard, directeur van NCEC, merkt op: “We beschikken over een ervaren team van hulpverleners die in staat zijn om de juiste vragen te stellen om inzicht te krijgen in de context van de situatie, en op basis van hun eigen kennis en kennis uit informatiebronnen als veiligheidsinformatiebladen en de Chemdata-database, zijn ze in staat passend en uitvoerbaar advies te geven aan de beller die zich op de plaats van het voorval bevindt.”

Aaron Montgomery, President en CEO van CHMM/OURAY merkt op: “OURAY is buitengewoon enthousiast over het aanbieden van deze gecombineerde diensten aan de markt. Dit samenwerkingsverband tussen OURAY en NCEC stelt onze organisaties in staat om als eerste ter wereld gecombineerde diensten van niveau 1, 2 en 3 aan te bieden. Dit is een grote stap voorwaarts in de missie van OURAY om een complete kant-en-klare oplossing te bieden voor de wereldwijde chemische supplychain.”

Dhr Gibbard merkt op: “Het is een geweldige kans voor NCEC/OURAY om klanten in Noord-., Midden- en Zuid-Amerika en de regio Azië/Oceanië te ondersteunen met de best mogelijke noodhulpdiensten. We verheugen ons op de samenwerking met OURAY. Deze holistische benadering van noodhulp ondersteunt onze missie om een wereld te creëren die klaar is voor de toekomst door wereldwijd de schade door incidenten te verminderen. Deze samenwerking is een duidelijke indicatie van hoe de benadering van NCEC tot hulpverlening die op advies is gebaseerd in de markt op prijs wordt gesteld We kijken er allemaal naar uit om aan de slag te gaan.”

Informatie voor de redactie

Over NCEC

NCEC, onderdeel van Ricardo, is een vooraanstaande leverancier van chemische noodhulpdiensten en chemische regulatieve ondersteuningsdiensten, die klanten in staat stellen de impact van hun activiteiten op mens en milieu te verminderen en tegelijkertijd hun reputatie en bedrijfsmiddelen te beschermen. NCEC biedt telefonische noodhulp en trainingen op het gebied van naleving van regelgeving, beleidsadviezen en training over gevaarlijke stoffen. NCEC is de eerste keus van sommige van de grootste chemische bedrijven ter wereld. Meer informatie: https://the-ncec.com/

Over OURAY

OURAY is een vooraanstaand internationaal bedrijf dat diensten levert voor milieu, techniek, productie en chemie. Het bedrijf levert oplossingen in meer dan 100 landen. OURAY helpt klanten hun langetermijndoelen te verwezenlijken door de kennis en ervaring uit haar wereldwijde netwerk aan te wenden om klanten te helpen met hun meest dringende behoeften.

https://www.OURAYservices.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie Palmer

Marketing and Communications, Ricardo Energy & Environment

Tel: 01235 753467

E-mail: Julie.palmer@ricardo.com

Gill Gibbons

Ricardo Media Office

Tel: +44 (0)7795 342804

E-mail: media@ricardo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr