21:46 uur 07-12-2021

Andersen Global versterkt Europees platform met toevoeging van samenwerkende firma in Tsjechië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global sluit een samenwerkingsovereenkomst met de in Praag gevestigde advocatenfirma rutland & partners, waardoor het breedte toevoegt aan zijn platform in Europa.

Rutland & partners is in 2010 opgericht door medeoprichter Monika Rutland en richt zich op ondernemingen, vastgoed en fusies en overnames, en het verlenen van juridische diensten aan bedrijven, buitenlandse entiteiten en particuliere klanten. Het bedrijf is erkend door Chambers & Partners en The Legal 500, en biedt full-service capaciteiten op het gebied van procesvoering, werkgelegenheid, immigratie, bouw, farmaceutica en gezondheidszorg, bankwezen, trust en IT-recht.

“Het aangaan van langdurige relaties en het bieden van hoogwaardige, uitgebreide oplossingen zijn integrale aspecten van onze service met toegevoegde waarde”, zei Monika. “Onze samenwerking met Andersen Global stelt ons verder in staat om een naadloos, geïntegreerd dienstenpakket te bieden, zodat klanten hun zakelijke doelstellingen op lokaal en internationaal niveau kunnen bereiken.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde toe: “rutland & partners concurreert met toonaangevende firma’s in Tsjechië en heeft een sterke positie in de markt ontwikkeld. Ze zijn een uitstekend team dat zich inzet voor rentmeesterschap en het onderhouden van uitzonderlijke klantrelaties. Onze natuurlijke synergie en hun uitgebreide ervaring in het Tsjechische recht zijn van grote waarde voor onze klanten.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 9.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 325 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr