18:00 uur 01-12-2021

Pioneer voltooit overname Kodoku Studios

VANCOUVER, British Columbia–(BUSINESS WIRE)– Pioneer Media Holdings Inc. (“Pioneer” of het “Bedrijf”) is verheugd aan te kondigen dat het, in vervolg op zijn nieuwsbericht van 28 oktober 2021, zijn overname van Kodoku Studios Limited (“Kodoku”) heeft voltooid.

Kodoku is een studio in Londen, Engeland, die zich bezighoudt met het ontwikkelen en uitgeven van NFT (‘non-fungible token’, niet-vervangbare token) games. Kodoku richt zich momenteel op ‘The Pit’, een platform waar gamers hun NFT’s kunnen inzetten en kunnen proberen de inherente waarde van hun NFT’s te verhogen door middel van ‘NFT-oorlogsvoering’ in een ‘player vs. player‘ (PVP) gaming-strijdperk, dat naar verwachting op 3 december 2021 zal worden gelanceerd.

Hewie Rattray, CEO van Kodoku: “Ik ben zeer te spreken over de overname van Kodoku door Pioneer. Wij grijpen de kans om onze visie op de NFT-gamingmarkt uit te werken onder de leiding van zo’n innovatief bedrijf. We kijken er reikhalzend naar uit om ons aan te sluiten bij Pioneer terwijl we de grenzen van de metaverse naar nieuwe dimensies verleggen.”

In ruil voor alle effecten van Kodoku, betaalde het Bedrijf een contante vergoeding van $ 850.000 CAD, een bedrag dat onderworpen zal zijn aan holdback-voorwaarden tot 31 januari 2022. Daarnaast zal het Bedrijf 8.000.000 gewone aandelen uitgeven, die onderworpen zullen zijn aan een escrow-periode van 24 maanden, met geplande vrijgaves in tranches van 25% om de zes maanden, te beginnen op 1 juni 2022, naast alle andere wederverkoopbeperkingen of escrow-vereisten onder de toepasselijke wetgeving of het beleid van de CSE.

Er zal een aanvraag worden ingediend voor de toelating van 8.000.000 gewone aandelen tot de handel op de Aquis Stock Exchange en een dergelijke toelating zal naar verwachting plaatsvinden om 8.00 uur op of rond 7 december 2021.

Na de uitgifte van de bovengenoemde gewone aandelen zal het geplaatste aandelenkapitaal van het Bedrijf bestaan uit 64.640.365 gewone aandelen zonder nominale waarde, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Kodoku en haar aandeelhouders zijn geen ‘verbonden partijen’ (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de CSE) van het Bedrijf.

De directeuren nemen de verantwoordelijkheid voor deze aankondiging.

Over Pioneer Media Holdings Inc.

Pioneer is een investeringsmaatschappij die actief investeert in een gediversifieerde portefeuille van bedrijven in een vroege tot mid-level ondernemingsfase, waaronder NFT’s, NFT-gaming en token-communities, samen met investeringen in e-sports en mobiele gaming. Het managementteam van Pioneer maakt gebruik van zijn wereldwijde netwerk om beleggers toegang te bieden tot investeringen die normaal gesproken niet beschikbaar zijn voor de gemiddelde retailbelegger.

Het huidige Pioneer-portfolio omvat investeringen zoals: Leaf Mobile Inc. (TSX: LEAF), een toonaangevende groep gratis te spelen mobiele games; Guild eSports plc (LON: GILD), een wereldwijd eSports-bedrijf met hoofdkantoor in Londen, waarvan de belangrijkste investeerder David Beckham is; Dynasty eSports Pte Ltd, makers van ‘s werelds toonaangevende white-label Gaming Ecosystem Management-oplossing, die exclusief op B2B-basis samenwerkt met Tier 1-telco’s en grote mediaorganisaties; en NFT Investments plc, een in Londen gevestigde investeringsmaatschappij die zich richt op non-fungible tokens (‘NFT’s’).

Pioneer zal zich blijven concentreren op investeringen in web3, waaronder investeringen in bedrijven in de sectoren NFT, NFT-gaming en token-communities.

Aanvullende informatie over Pioneer is beschikbaar op www.sedar.com.

NAMENS PIONEER MEDIA HOLDINGS INC.

Mike Edwards

CEO & Director

Noch de Canadian Securities Exchange, noch enige markttoezichthouder (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de CSE) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit bericht.

De informatie in deze aankondiging wordt door het Bedrijf beschouwd als voorwetenschap zoals bepaald in de Verordening (EU) Nr. 596/2014 betreffende marktmisbruik. Na de publicatie van deze aankondiging via een gereglementeerde informatiedienst wordt deze voorkennis nu geacht openbaar te zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

First Sentinel Corporate Finance Ltd (AQSE Corporate Adviser)

Brian Stockbridge / Gabrielle Cordeiro +44 7876 888 011

Check out our twitter: @NewsNovumpr