08:38 uur 01-12-2021

Andersen Global betreedt de Boliviaanse markt

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn Latijns-Amerikaanse dekking uit via een samenwerkingsovereenkomst met de in Bolivia gevestigde advocatenfirma Indacochea & Asociados (IA) gevestigd in Santa Cruz de la Sierra.

IA is in 1991 opgericht en opereert met zes partners en meer dan 40 professionals. Het biedt full-service juridische capaciteiten op het gebied van arbitrage, bankwezen, ondernemings- en handelsrecht, burgerlijk recht, geschillenbeslechting, immigratie, intellectueel eigendom, buitenlandse investeringen, fusies en overnames, juridische technologie en startups, arbeid en vastgoed. Het bedrijf, consequent erkend door Chambers & Partners en the Legal 500, wordt geleid door managing partner Alonso Indacochea Pardo de Zela.

“Onze klanten rekenen op ons om hen de allerbeste service te bieden die hen in staat stelt te slagen in de huidige zakelijke omgeving. Bij IA hebben we de chip veranderd en zijn we liquide advocaten, juridische en bedrijfsgerichte professionals geworden met een open mentaliteit voor aanpassingsvermogen”, zei Alonso. “Onze samenwerking met Andersen Global stelt ons in staat om onze klanten de kwaliteit en middelen van een wereldwijd bedrijf te bieden, waarbij we nog steeds op persoonlijke basis met hen communiceren.”

“We blijven ons wereldwijde platform in Latijns-Amerika uitbreiden en sluiten ons aan bij hoogwaardige firma’s die een aanvulling vormen op onze bestaande aangesloten en samenwerkende firma’s in de regio”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “De klantgerichte benadering en inhoudelijke expertise van IA zetten de standaard voor juridische dienstverlening in Bolivia. Hun toevoeging stelt ons in staat om onze klanten verder te voorzien van een naadloze regionale en wereldwijde service.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 9.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 325 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr