08:29 uur 30-11-2021

Wemade houdt een spectaculair evenement ter ere van 100 dagen sinds wereldwijde lancering van MIR4

Evenement – Divine Dragon’s Blessing – begint op 30 november.

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Wemade’s meesterwerk mobiele MMORPG ‘MIR4’ zal vanaf 30 november een spectaculair evenement houden om de 100e dag van zijn wereldwijde release te vieren.

Een herdenkingsevenement voor de 100 dagen Global Launch-service van ‘MIR4’ zal gedurende twee weken worden gehouden en speciale beloningen zullen worden gegeven, waaronder Divine Dragon’s Blessing, Enhancement Stones, Summoning-tickets en een speciale doos met verschillende materialen. The Divine Dragon’s Blessing geeft spelers de mogelijkheid om itemcombinaties opnieuw uit te dagen. Met Divine Dragon’s Blessing kunnen spelers verschillende drakenmaterialen, Spirit Stones en Skill Tomes combineren. Spelers kunnen één itembox kiezen die ze opnieuw willen uitdagen, op basis van de itemcombinatie die ze tot nu toe hebben geprobeerd (en gefaald). Bovendien kunnen spelers tijdens het jagen op monsters op het Mir-continent Dragon Fruits verkrijgen, die op hun beurt kunnen worden ingewisseld voor Mystic Summon Box, Rare en Epic Blue Dragon Statues, Magic Square-tickets en Secret Peak-tickets.

Wemade Holds Spectacular Event to Celebrate 100 Days Since Global Launch of MIR4

Event – Divine Dragon’s Blessing – will commence on November 30th.

SEOUL, South Korea–(BUSINESS WIRE)– Wemade’s masterpiece mobile MMORPG ‘MIR4’ will hold a spectacular event starting on November 30th, to celebrate the 100th day of its global release.

Wemade’s masterpiece mobile MMORPG ‘MIR4’ holds a spectacular event starting on November 30th, to celebrate the 100th day of its global release. It will be held for two weeks and special rewards will be given including Divine Dragon’s Blessing, Enhancement Stones, Summoning Tickets, and a special box containing various materials. While hunting monsters on the Mir continent, players can obtain Dragon Fruits. In addition, Wayfarer Travel tickets will be updated that allow for transfers to a different server. New Spirits will also be updated including Bloodtip Drago, a legendary-grade fire element Spirit, and Leocrat Khun, an epic-grade earth element Spirit. To commemorate the release of new spirits, a Spirit Special Summon will be available for two weeks until the December 14th update. Players who acquire an epic-grade Spirit in the Spirit Special Summon will have a 100 percent chance of obtaining the new Spirit, Leocrat Khun. (Graphic: Business Wire)

Wemade’s masterpiece mobile MMORPG ‘MIR4’ holds a spectacular event starting on November 30th, to celebrate the 100th day of its global release. It will be held for two weeks and special rewards will be given including Divine Dragon’s Blessing, Enhancement Stones, Summoning Tickets, and a special box containing various materials. While hunting monsters on the Mir continent, players can obtain Dragon Fruits. In addition, Wayfarer Travel tickets will be updated that allow for transfers to a different server. New Spirits will also be updated including Bloodtip Drago, a legendary-grade fire element Spirit, and Leocrat Khun, an epic-grade earth element Spirit. To commemorate the release of new spirits, a Spirit Special Summon will be available for two weeks until the December 14th update. Players who acquire an epic-grade Spirit in the Spirit Special Summon will have a 100 percent chance of obtaining the new Spirit, Leocrat Khun. (Graphic: Business Wire)

A commemorative attendance event for ‘MIR4’’s 100 days of Global Launch service will be held for two weeks and special rewards will be given including Divine Dragon’s Blessing, Enhancement Stones, Summoning Tickets, and a special box containing various materials. The Divine Dragon’s Blessing will give players the opportunity to re-challenge item combining. Divine Dragon’s Blessing will allow players to combine various dragon materials, Spirit Stones, and Skill Tomes. Players can choose one item box that they wish to re-challenge, based on the item combining grade they have tried (and failed) so far. Additionally, while hunting monsters on the Mir continent, players can obtain Dragon Fruits, which can, in turn, be exchanged for Mystic Summon Box, Rare and Epic Blue Dragon Statues, Magic Square tickets, and Secret Peak tickets.

In addition, Wayfarer Travel tickets will be updated that allow for transfers to a different server. Players can transfer servers if they are at level 40 or higher. One Wayfarer Travel ticket is required to transfer servers; two tickets are needed to change worlds, and three tickets to change the region.

New Spirits will also be updated on this day including Bloodtip Drago, a legendary-grade fire element Spirit, and Leocrat Khun, an epic-grade earth element Spirit. To commemorate the release of new spirits, a Spirit Special Summon will be available for two weeks – until the December 14th update. Players who acquire an epic-grade Spirit in the Spirit Special Summon will have a 100 percent chance of obtaining the new Spirit, Leocrat Khun.

From my battle, to our war! More information about ‘MIR4’ can be found on the official site.

Contacts

Press contact:

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)

Yeonghyun Lee, PR Manager

yeonghyun@wemade.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr