01:45 uur 30-11-2021

InVeris Training Solutions presenteert SRCE™ – een revolutionair, trainingssysteem met augmented reality

SUWANEE, Georgia, VS–(BUSINESS WIRE)– InVeris Training Solutions, de vooraanstaand aanbieder van trainingssystemen voor echte vuurwapens en virtuele wapens voor leger, rechtshandhavingsinstanties en commerciële schietterreinen presenteert vandaag SRCE™ (See, Rehearse, Collectively Experience of “Source”), een baanbrekend, op augmented reality gebaseerde, ongebonden wapentrainingssimulator. InVeris Training Solutions biedt de meest geavanceerde augmented reality-technologie die beschikbaar is in een militaire en rechtshandhavingstrainingssimulator, een wapenfeit waarvan velen in de industrie dachten dat het nog jaren zou duren voor het bereikt zou zijn.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211129005784/nl/

SRCE is the only untethered AR training solution on the market—allowing up to 4 participants to train with simulated weapons and tactical gear. (Photo: Business Wire)

SRCE is the only untethered AR training solution on the market—allowing up to 4 participants to train with simulated weapons and tactical gear. (Photo: Business Wire)

“Augmented reality biedt het beste van de virtuele en de echte wereld op een manier die volledig levensecht, naadloos, aanpasbaar en economisch is”, aldus InVeris CEO Al Weggeman. “Fysieke trainingsfaciliteiten kunnen gescand en vergroot worden om instantshoothouses te worden door content van buiten in slechts enkele minuten te integreren. Nog belangrijker is dat we individuele en teamprestaties kunnen vergelijken met zeer nauwkeurige real time locatietracking van iedere deelnemer, ieder wapen en zelfs iedere munitieronde.”

Kritieke training met gebruikmaking van geweld kan nu plaatsvinden op het punt waar het nodig is of waar dan ook in de wereld. Deze nooit eerder ervaren totaal immersieve technologie levert een manier van zien, oefenen en gezamenlijk ervaren van technieken, taktieken en procedures met real time locatie, beweging, oriëntatie en biometrische gewaarwording voor training en operaties. SRCE’s eigen scanningstechnologie stelt een instructeur in staat de ruimte vast te leggen die bestemd is om te worden gebruikt als shoothouse met gebruikmaking van een tablet of ander apparaat met een hoog-resolutiecamera. Vijandige strijdkrachten, verdachten, lokazen, gijzelaars en andere partijen worden allemaal digitaal geleverd, wat de noodzaak van oppositie-rollenspelers opheft. SRCE’s vermogen om snel een virtueel shoothouse te creëren leent zich voor actieve schutter- en missieoefeningtraining. Draagbare, ongebonden technologie, waaronder een op het hoofd gemonteerde AR-display, biedt realistische onderdompeling zonder de vrijheid van beweging geweld aan te doen en is geheel compatibel met de zeer accurate BlueFire® gesimuleerde wapens van InVeris.

De ongeëvenaarde interactieve after-action review (AAR) verzamelt prestatiegegevens voor statistische analyse van parameters die voorheen nooit beschikbaar waren, waaronder looprichting, wapenontlading, gemiste rondes, eye-tracking en head-placement. Lichaamssensoren monitoren hartfrequentie, ademhaling, blik en andere biologische tekenen van een rekruut in real time. Rekruten kunnen ook hun vorige sessie doorlopen, waarbij ze elk element rondom hen teruggespeeld zien als een visualisatie voor het beoordelen van operationele prestatie. Deze zeer immersieve AAR biedt instructeurs de optimale gelegenheid om trainingsgetrouwheid en -behoud te verhogen.

Bezoek voor meer informatie over SRCE: https://www.inveristraining.com/srce.

Over InVeris Training Solutions

InVeris Training Solutions biedt de allernieuwste trainingsoplossingen voor militairen, rechtshandhavingsinstanties en commerciële schietterreineigenaren over de gehele wereld. Met de bedrijven uit de legacy, FATS® en Caswell, heeft InVeris Training Solutions meer dan 15.000 schietterreinen en 7500 virtuele systemen wereldwijd opgezet gedurende de 95-jarige geschiedenis van het bedrijf. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Suwanee, Georgia, VS en het bedrijf werkt samen met klanten in de VS en de rest van de wereld vanuit vestigingen op vijf continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Henderson

Director of Marketing

InVeris Training Solutions

+1-678-288-1090

michelle.henderson@inveristraining.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr