00:03 uur 19-11-2021

SIGNA Sports United kondigt deelname aan conferenties aan voor december 2021

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– SIGNA Sports United (‘SSU’ of het ‘Bedrijf’), ‘s werelds toonaangevende e-commerce- en technologieplatform voor sport, heeft vandaag aangekondigd dat zijn leiderschapsteam zal deelnemen aan de volgende beleggersconferenties in december 2021.

Exane BNP Paribas Outdoor Conference, 1 december. Chief Executive Officer Stephan Zoll en Chief Financial Officer Alexander Johnstone zullen om 10:00 uur ET deelnemen aan een haardvuurchat en het management zal deelnemen aan beleggersbijeenkomsten.

UBS Global TMT Conference, 6 december. Chief Executive Officer Stephan Zoll en Chief Financial Officer Alexander Johnstone zullen om 10:00 uur ET deelnemen aan een haardvuurchat en het management zal deelnemen aan beleggersbijeenkomsten.

Citi Global Consumer Conference, 7 december. Het management zal deelnemen aan beleggersbijeenkomsten.

Neem contact op met uw verkoper bij de organiserende bedrijven om toegang te krijgen tot de haardvuurchats en om een ontmoeting met het management aan te vragen.

Over SIGNA Sports United:

SIGNA Sports United, gevestigd in Berlijn, Duitsland, is een toonaangevend wereldwijd e-commerce- en techplatform voor sportartikelen in de fiets-, tennis-, outdoor- en teamsportenbranche met meer dan 7 miljoen actieve klanten en bijna 500 miljoen webshopbezoekers per jaar. SIGNA Sports United omvat iconische webshopmerken zoals Wiggle, Chain Reaction Cycles, Fahrrad.de, Bikester, Probikeshop, Campz, Addnature, Tennis-Point, TennisPro, Outfitter en nog veel meer. Meer dan 1000 merkpartners, meer dan 500 onafhankelijke offline retailers en meer dan 15 miljoen leden van de digitale sportgemeenschap zijn aangesloten op het platform.

Meer informatie: www.signa-sportsunited.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de pers
Erin Classen

Allison + Partners

erin.classen@allisonpr.com
+1 202 756 7246

Contactpersoon voor beleggers
Matt Chesler, CFA

Allison + Partners

matt.chesler@allisonpr.com
+1 646 809 2183

Check out our twitter: @NewsNovumpr