09:07 uur 16-11-2021

Startup voor mining, Titan, kondigt de opening aan van een witte lijst en de verkoopdatum voor de Lumerin-token

Met het Lumerin-protocol van Titan kan Bitcoin-hashpower een verhandelbaar, liquide financiële activa zijn, waardoor de winstgevendheid van mining wordt ontgrendeld en meer toegang biedt tot kapitaal en investeringen.

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Titan, een innovator in het mining-ecosysteem, heeft vandaag de witte lijst aangekondigd voor zijn Lumerin Token (LMR), wat een belangrijke eerste stap is om het token beschikbaar te maken voor gebruik. Lumerin, ontwikkeld door Titan, is een peer-to-peer-protocol dat Bitcoin-hashpower tot een verhandelbare, liquide financiële grondstof zal maken die de winstgevendheid van mining ontgrendeld en de toegang tot kapitaal en investeringen vergroot voor cryptominers en anderen die toegang tot hashpower nodig hebben.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211116005584/nl/

De verkoop van het Lumerin-token KYC en registratie begint op dinsdag 16 november om 12.00 uur PST en de tokenverkoop begint op 1 december 2021.

“Titan doneert aanzienlijke ontwikkelingsinspanningen en tijd aan het open source-project van Lumerin en is actief op zoek naar strategische partners om deze technologie verder te ontwikkelen. Als gevolg van deze aankondiging kunnen we nu verder met onze visie om een wereldwijde marktplaats te creëren voor hashpower voor Bitcoin en ‘proof of work’ miningpools. Dit helpt om de huidige marktdruk te verlichten en iedereen in staat te stellen de kracht van crypto echt te benutten”, zei Ryan Condron, CEO van Titan.

De Lumerin-token is een integraal onderdeel van de Titan hashpower-marktplaats en de functionaliteit en het nut ervan ondersteunen de efficiënte creatie van zowel slimme hashpower-contracten als de Lumerin Validator-knooppunten bij het creëren van een veilige, gedecentraliseerde en betrouwbare omgeving.

Bedrijven en personen die hashpower nodig hebben, maar niet het geld willen investeren dat vereist is voor de IT-infrastructuur voor cryptomining, kunnen deze kopen/verkopen op de Titan-marktplaats. Door gebruik te maken van financiële derivaten/futures en diensten voor leningen, bewaring, OTC en handel, kan het mining-ecosysteem bovendien meer inkomsten en investeringsgroei genereren dan ooit tevoren.

Over Titan

Titan biedt krachtige software en diensten voor cryptomining op grote schaal en biedt nu de eerste mining-pool op ondernemingsniveau. Het Lumerin-protocol is een peer-to-peer-oplossing die Bitcoin-hashpower tot een verhandelbaar, liquide financiële activa maakt, de winstgevendheid van mining ontgrendelt en meer toegang tot kapitaal biedt. Titan werd in september 2018 opgericht door Ryan Condron, Jeff Garzik en Matthew Roszak. Ga voor meer informatie naar Titan.io en Lumerin.io, en volg ons op Twitter op @Titan_Mining,

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lewis Farrell

lewis@titan.io
(650) 485-9912

Check out our twitter: @NewsNovumpr