17:50 uur 12-11-2021

Innovative Health Sciences presenteert zijn ultramoderne Insignis™-spuitinfusiesysteem op Medica 2021

CHESTER, NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Innovative Health Sciences, LLC (‘IHS’ of het ‘Bedrijf’) presenteert zijn baanbrekende, veelzijdige en goedkope niet-elektrische infuussysteem op Medica, een wereldberoemde handelsbeurs voor medische hulpmiddelen en medische technologieën, van 15 november – 18 november. Nektarios Manatos, directeur van Europese verkopen bij IHS, zal het Insignis™-spuitinfusiesysteem presenteren in hal 6, stand B80, naast Assut Europe SpA.

Het Insignis™-spuitinfusiesysteem is de eerste combinatie van intraveneuze en subcutane niet-elektrische infusiepomp gemaakt voor gebruik met een regelaar om de doorstroomsnelheid te selecteren, de IV-controller en de OneSett™. Het transformerende Insignis™-systeem voor intraveneuze toediening beantwoordt aan de wereldwijde behoefte aan een draagbare, niet-elektrische, veelzijdige, kosteneffectieve en intuïtieve infuuspomp voor het nauwkeurig toedienen van medicijnen van KVO tot 250 ml/uur met een direct afleesbare regelaar om de doorstroomsnelheid te selecteren.

“Medica is een geweldige kans voor IHS om de Insignis™-productfamilie bij de industrie te introduceren. Het is een plek waar geavanceerde medische technologieën en baanbrekende innovatie centraal staan”, zegt Andrew Sealfon, voorzitter, oprichter en Chief Technology Officer. “Het is de perfecte setting voor IHS om onze producten te presenteren.” IHS heeft onvermoeibaar gewerkt aan het verbeteren van infusietechnologieën en is verheugd om dit nieuwe medische paradigma naar de infusie-industrie te brengen.

IHS ontving eerder dit jaar de CE-certificering voor het Insignis™-spuitinfusiesysteem, wat de verkoop in de Europese Unie mogelijk maakt. De Insignis –26G™-sets voor subcutane naalden zijn goedgekeurd door de FDA in de VS en IHS verwacht in de komende weken de volledige wettelijke goedkeuring te krijgen voor het hele Insignis™-systeem.

Over Innovative Health Sciences

Het in New York gevestigde Innovative Health Sciences, LLC biedt innovatieve oplossingen voor de markt voor infuuszorg. De benadering van IHS is patiënt- en toekomstgericht. Ons doel is om de hoogste kwaliteit van leven te bieden door de patiënt in staat te stellen de controle over zijn/haar infuus te nemen. Ga voor meer informatie over het bedrijf en de producten naar de nieuwe website, www.innohealthsci.com.

Toekomstgerichte verklaringen

De hierin opgenomen verklaringen zijn geen garantie voor toekomstige prestaties en er mag niet overmatig op worden vertrouwd. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen brengen noodzakelijkerwijs bekende en onbekende risico’s en onzekerheden met zich mee, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke prestaties en financiële resultaten in toekomstige perioden essentieel verschillen van eventuele prognoses van toekomstige prestaties of resultaten, uitgedrukt of geïmpliceerd. Deze verklaringen zijn gebaseerd op de overtuigingen en theorie van het management. Het bedrijf neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken als de omstandigheden of de schattingen of meningen van het management veranderen, behalve zoals vereist door de toepasselijke effectenwetgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FMI: Tyler Kilcoin

1-855-680-0630

tkilcoin@innohealthsci.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr