22:12 uur 12-11-2021

Ingram Micro Cloud biedt nu AWS-clouddiensten aan in Hongarije en Polen als onderdeel van de voortdurende wereldwijde uitbreiding

WARSCHAU, Polen–(BUSINESS WIRE)– Ingram Micro Cloud heeft vandaag aangekondigd dat het nu een volledig assortiment Amazon Web Services, Inc. (AWS)-producten en -diensten distribueert aan haar resellernetwerk in Hongarije en Polen. De zet versterkt het wereldwijde aanbod van Cloud Marketplace van Ingram Micro, een van ‘s werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde set cloudoplossingen.

Ingram Micro Cloud, een gespecialiseerde adviespartner van AWS en AWS-distributeur, heeft zijn wereldwijde strategische samenwerkingsovereenkomst (Strategic Collaboration Agreement, SCA) met AWS in maart van dit jaar bekend gemaakt. Een van de centrale doelstellingen van de overeenkomst tussen de leiders in de business is het vergroten van het wereldwijde bereik en de voetafdruk van AWS en zijn partners. Als onderdeel van deze wereldwijde uitbreiding levert Ingram Micro Cloud nu een compleet portfolio van AWS-oplossingen aan resellers in Hongarije en Polen, naast de recente lanceringen in Frankrijk, Mexico, Australië en Nieuw-Zeeland, die deel uitmaakten van een reeks vergunningen in 2021. Als gevolg van de SCA met AWS verwacht Ingram Micro dat zijn grote netwerk van partners nieuwe kansen ziet om aan de behoeften van de klant te voldoen en hun infrastructure as a service (IaaS)-activiteiten uit te breiden.

“De distributiealliantie tussen Ingram Micro Cloud en AWS in onze regio is een geweldige strategische mijlpaal voor ons”, zei Attila Virágh, algemeen directeur bij Ingram Micro Hongarije. “Verdere samenwerking met AWS biedt enorme kansen en extra bedrijfswaarde voor onze kanaalpartners binnen het cloud-ecosysteem door hen te helpen op grote schaal uit te voeren en snel te voldoen aan de zakelijke behoeften van hun klanten.”

“Ik ben blij dat AWS zich aansluit bij ons marktaanbod in Centraal- en Oost-Europa. Ik ben ervan overtuigd dat deze relatie aanzienlijk bijdraagt aan de versnelling van as-a-service-modellen en de cloudmigratie van klanten”, zei Jacek Jedraszka, algemeen directeur bij Ingram Micro Poland.

AWS en Ingram Micro Cloud werken samen om de huidige vaardigheden en aanbiedingen van Ingram Micro Cloud te versterken en nieuwe middelen te ontwikkelen om kanaalpartners te ondersteunen bij het beheren van eindklanten. Ingram Micro Cloud biedt momenteel een AWS Cloud Center of Excellence (CCoE)-team met meer dan 200 AWS-certificeringen, AWS Professional Services, AWS Managed Services, AWS Well-Architected Services, AWS Operations en Billing Services, en meer.

Ingram Micro Cloud omvat ook een breed scala aan initiatieven voor partneractivatie en ondersteuning om AWS-partners te helpen een AWS-praktijk op te bouwen via zijn partnerprogramma’s, die end-to-end engagementmodellen bieden voor Ingram Micro Cloud om systeemintegrators (SI’s) en onafhankelijke softwareleveranciers (independent software vendors, ISV’s) mogelijk te maken tijdens hun traject in de cloud.

“We zijn verheugd om ons brede portfolio van clouddiensten te differentiëren met de toevoeging van AWS op onze Cloud Marketplace”, zei Nora Papp, hoofd van Cloud voor Centraal- en Oost-Europa bij Ingram Micro. “Door deze belangrijke uitbreiding van baanbrekende oplossingen en diensten, biedt Ingram Micro Cloud onze resellerpartners de naadloze mogelijkheid om een succesvolle AWS-praktijk op te bouwen en meer waarde te leveren aan hun klanten.”

Meer informatie over het AWS-aanbod van Ingram Micro Cloud vindt u hier.

Over Ingram Micro Cloud

Ingram Micro Cloud brengt innovators en probleemoplossers samen om de wereld te helpen meer te bereiken. Het faciliteert en beheert de complexe digitale waardeketen van de cloud, allemaal aangedreven door CloudBlue-technologie. Ingram Micro Cloud is actief in 76 landen met meer dan 55.000 resellerpartners, en de Cloud Marketplace bedient 17,2 miljoen plaatsen en biedt meer dan 120 cloudoplossingen. Met een ongeëvenaard wereldwijd bereik, gemakkelijke toegang tot geautomatiseerde go-to-market- en integratietools, diepgaande technische expertise en een samengestelde selectie van schaalbare SaaS- en IaaS-oplossingen, helpt Ingram Micro Cloud leveranciers, resellers en managed service providers door More as a Service te bieden. Gedetailleerde informatie is beschikbaar op www.IngramMicroCloud.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peter Toth

Manager bedrijfsvoering

Ingram Micro Hongarije

peter.toth2@ingrammicro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr