00:31 uur 11-11-2021

UiPath TOGETHER World Tour gaat van start in Nederland met grootste automatiseringsconferentie in de Benelux

In Amsterdam worden op 24 november 400 deelnemers verwacht op eerste evenement in serie van bijeenkomsten voor automatiseringsprofessionals

NEW YORK & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– UiPath, Inc. (NYSE: PATH), een toonaangevend enterprise automation softwarebedrijf, kondigde vandaag de start aan van een wereldwijde reeks conferenties voor automatiseringsdeskundigen en praktijkmensen met TOGETHER Amsterdam, de grootste automatiseringsbijeenkomst in de Benelux-regio. Het evenement vindt plaats op 24 november in Theater Amsterdam en brengt 400 automatiseringsprofessionals samen voor een dag vol paneldiscussies met UiPath-deskundigen, klanten, partners en prominente gastsprekers die laten zien hoe automatisering de menselijke prestatie versnelt.

Tijdens het evenement zullen de aanwezigen verkennen hoe een wereld waarin automatisering voorop staat de digitale transformatie voor organisaties verwezenlijkt. Ook worden de prestaties van UiPath-klanten belicht en krijgen de aanwezigen bruikbare ideeën aangereikt om hun traject naar een fully automated enterprise™ te bespoedigen.

Hoogtepunten op de TOGETHER Amsterdam-agenda zijn onder andere:

  • Presentaties van UiPath-hoofdspreker UiPath SVP en EMEA Managing Director, Renzo Taal, die zijn inzichten zal delen over hoe organisaties zich het beste kunnen voorbereiden op de toekomst van werk, met de nadruk op manieren om de huidige beroepsbevolking vaardiger en meer divers te maken door te zorgen voor toegang tot technologie. UiPath VP of Product Management, Bogdan Ripa, zal bespreken hoe het UiPath-platform de fully automated enterprise™ mogelijk maakt en een gefragmenteerd technologielandschap helpt integreren. Daarnaast zal hij een walk-through geven van de hoogtepunten van de UiPath 2021.10 productrelease.
  • Presentaties en panels van UiPath-partners Autimatic en Specialisterren die het podium betreden om hun gezamenlijke inzet voor Automation for Good te illustreren, en hoe automatisering het mogelijk maakt beroepskansen te creëren voor werkloze autistische volwassenen. Daarnaast zullen UiPath klanten zoals KPN, Signify, Umicore en ASML het podium betreden om hun inspirerende automatiseringstrajecten te delen.
  • UiPath-deskundigen die praktische adviezen geven en demo’s delen om de aanwezigen in staat te stellen in contact te komen met de UiPath-community, de innovaties in het UiPath Immersion Lab te ontdekken en inzicht te krijgen in de manier waarop UiPath organisaties in verschillende sectoren ondersteunt.

Partners die TOGETHER Amsterdam sponsoren zijn onder andere:

  • Diamond sponsors: EY, Cognizant, Ciphix, Pegamento, Software One en First Consulting
  • Ruby sponsors: Capgemini, Roborana, Incentro, Newdawn, Tacstone en MVR & Partners

“TOGETHER Amsterdam is uniek in zijn soort en biedt de deelnemers een ongeëvenaarde ervaring die hen helpt zich verder te specialiseren in automatiseringsstrategie en -implementatie. UiPath, onze klanten en onze partners boeken opmerkelijke vooruitgang met het toepassen van automatisering op een enorme verscheidenheid aan nieuwe use cases. Problemen lossen we samen op, op een vindingrijke manier,” aldus Renzo Taal, SVP en Managing Director EMEA bij UiPath. “Wij zijn van mening dat een organisatie die klaar is voor de toekomst er een is waar alle automatiseerbare taken zijn geautomatiseerd en mensen elke dag het beste uit zichzelf kunnen halen. We zijn verheugd de aftrap te geven voor een wereldtournee van automatiseringsconferenties en het ontluikende automatiseringsecosysteem bijeen te brengen.”

Voor de gezondheid, veiligheid en het welzijn van alle deelnemers, vraagt UiPath alle TOGETHER Amsterdam-deelnemers zich te houden aan de lokale gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Alle deelnemers moeten zich registreren in de CoronaCheck-app door een vaccinatiebewijs of een negatief testresultaat te tonen, of een bewijs dat ze hersteld zijn van Covid-19.

Als u van de pers bent en aanwezig wilt zijn, neem dan contact op met pr@uipath.com.

Andere locaties, evenals toekomstige data en tijden voor aankomende evenementen op de UiPath TOGETHER World Tour zullen dichter bij de datum van het evenement worden aangekondigd.

Over UiPath

UiPath heeft een visie die bestaat uit het leveren van de Fully Automated Enterprise™, waarbij bedrijven automatisering gebruiken om hun grootste potentieel te ontsluiten. UiPath biedt een end-to-end platform voor automatisering, waarbij de toonaangevende Robotic Process Automation (RPA)-oplossing wordt gecombineerd met een volledige suite van mogelijkheden waarmee elke organisatie snel digitale bedrijfsactiviteiten kan opschalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Georgeta Gheorghe

UiPath

georgeta.gheorghe@uipath.com

Contactpersoon voor beleggers

Kelsey Turcotte

UiPath

investor.relations@uipath.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr